Otomobil ikiye bölünüp tren rayına düştü! 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Ankara'da gece 03.30 sıralarında Mamak Köprüsü’nde meydana gelen feci kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada, otomobil köprü bariyerine çarparak ikiye bölündü. Otomobilin bir kısmı tren rayına düşerken, vücudu parçalanan 22 yaşındaki P.G. olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 26 yaşındaki B.K. ile 22 yaşındaki M.S.C. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Otomobil ikiye bölünüp tren rayına düştü! 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Ankara’da kontrolden çıkan otomobil köprü bariyerine çarpıp ikiye bölünmesinin ardından tren rayına düştü. Feci kazada araç içerisinde bulunan 3 kişiden biri hayatını kaybederken 2 kişi ağır yaralandı.

Otomobil ikiye bölünüp tren rayına düştü! 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı - Resim : 1
Kaza, gece 03.30 sıralarında Bahçeleriçi Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Mamak Köprüsü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 44 EB 556 plakalı otomobil köprü bariyerine çarptı. Çarpışmanın etkisiyle ikiye bölünen otomobilin bir kısmı sürüklenerek alt taraftaki tren rayına düştü.

Otomobil ikiye bölünüp tren rayına düştü! 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı - Resim : 2

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Düşmenin etkisiyle vücudu parçalanan P.G. (22) olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kazada ağır yaralanan B.K. (26) ile M.S.C. (22) ise ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere nakledildi.

Otomobil ikiye bölünüp tren rayına düştü! 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı - Resim : 3
Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.