Otomobil ile cip çarpıştı! Evli çift öldü, 2 kişi yaralandı

Çorum'da otomobille cipin çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü M.D. ile eşi Y.D. yaralandı, sürücünün kardeşi M.D. ve eşi Ş.D. hayatını kaybetti. Cip sürücüsü T.T., gözaltına alındı.

Otomobil ile cip çarpıştı! Evli çift öldü, 2 kişi yaralandı

Boğazkale-Sungurlu karayolu Boğazkale girişinde yaşanan kazada T.T. kontrolündeki 19 SA 044 plakalı cip, M.D. kontrolüdeki 06 BIF 408 plakalı otomobille çarpıştı. Karayolundaki süreücülerin ihbarı üzerine kaza uerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. 

Otomobil ile cip çarpıştı! Evli çift öldü, 2 kişi yaralandı - Resim : 1

Kazada otomobil sürücüsü M.D.'nin kardeşi M.D. ve onun eşi Ş.D. ağır yaralandı. Kalpleri duran çift ambulanlarda yapılan müdahale ile hayata döndürüldü. Sungurlu Devlet Hastanesi'nde kaldırılan sürücünün kardeşi M.D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi Ş.D. ise Boğazkale Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından sevk edildiği Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülürken hayatını kaybett

Yaralanan otomobil sürücüsü M.D. ve eşi Y.D.'nin  tedavileri kaldırıldıklarıBoğazkale Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor.

Cipin sürücüsü T.T. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.