Öykü Çelik, mini etekle ilgili skandal sözlerinin arkasında durdu

Son dönemde peş peşe katıldığı ev partileriyle gündeme gelen ünlü oyuncu Öykü Çelik, mini etekle ilgili sarf ettiği skandal sözlerini nasıl savundu?

Yeni dizisi “Şeref Sözü”nün ekran macerası çok kısa süren Öykü Çelik, son dönemde peş peşe katıldığı ev partileriyle gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun korona kurallarının hiçe sayıldığı son partiden çıkışta saklanma çabaları da kameralara böyle yansımıştı.

Öykü Çelik büyük tepki çektiği partinin ardından korona virüs testi yaptırdı. Sosyal medyada kendisini linç edenleri ti’ye alan çelik, “negatif” çıkan korona test sonucunu sosyal medyadan şu yorumla paylaştı: “Aynen partilerden bulaştı kovid aslında, ev partisinden daha çok restoranlarda falan müzik dinledik. En çok oralardandır..”

Ünlü oyuncunun daha sonra katıldığı Cihan Şensözlü’nün YouTube programında “mini etekle” ilgili sözleri ise duyanları şoke etti. Çelik bir kez daha tepkilerin odağında yer aldı.

Öykü Çelik geçen salı ise yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülen iş insanı İsmail Berhan’ın Bebek’teki yalı dairesinden çıktı. Çelik, erkek arkadaşının şoförünün kullandığı araçla anadolu yakasında bir hastaneye gitti. Ünlü oyuncu kameraları karşısında görünce şaşırdı. Daha önce bir operasyon geçirdiğini belirten Öykü Çelik, hastaneye bu nedenle kontrole gittiğini anlattı.
Çelik, mini etekle ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne sürdü. Ünlü oyuncu aracıyla seyahat ettiği İsmail Berhan’la sevgili olup olmadığı sorusuna ise yanıt vermedi.