Oyuncu Wilma Elles’ten eski eşi Kerem Göğüş’e nafaka göndermesi! “Para vermedi” dedi, o sözleri olay yarattı

Güzel oyuncu Wilma Elles, Rnk Stüdyo Falan Stand-Up Akademi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Wilma Elles, Eski eşi Kerem Göğüş ile olan nafaka sorunu ile ilgili olarak, "Para vermedi. İhtiyacım yok fakat karakter meselesi” dedi.

Oyuncu Wilma Elles’ten eski eşi Kerem Göğüş’e nafaka göndermesi! “Para vermedi” dedi, o sözleri olay yarattı

tv100 Magazin Hattı'ndan Sadullah Rişvan'ın haberine göre genç yeteneklerin keşfedileceği oyunculuk, senaryo, doğaçlama, drama eğitim atölyelerinin bulunduğu Rnk Stüdyo Falan Stand-Up Akademi, Beşiktaş’ta açıldı. Mehmet Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen görkemli açılışa sanat ve cemiyet dünyasından Açelya Topaloğlu, Serenay Aktaş, Zeynep Koçak, Zafer Kozanoğlu Emrah Kaman, Bülent Emrah Parlak, Murat Eken, Wilma Elles ve Tuğba Özay isimler katıldı.

Oyuncu Wilma Elles’ten eski eşi Kerem Göğüş’e nafaka göndermesi! “Para vermedi” dedi, o sözleri olay yarattı - Resim : 1

WILMA ELLES: “CAROLINE ROLÜ BENZERİ BİR KARAKTERİ OYNAMAK İSTERİM”

Açılışa katılan Wilma Elles, “Genç yeteneklerin eğitimi için çok önemli bir yer olacak” dedi. Tiyatro oyununa devam ettiğini söyleyen Elles, kült olan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisindeki Caroline rolü hakkında ise, “Benzeri bir karakteri oynamak isterim” dedi.

Oyuncu Wilma Elles’ten eski eşi Kerem Göğüş’e nafaka göndermesi! “Para vermedi” dedi, o sözleri olay yarattı - Resim : 2

ESKİ EŞE NAFAKA GÖNDERMESİ

Eski eşi Kerem Göğüş ile olan nafaka sorunu ile ilgili olarak, "Para vermedi. İhtiyacım yok fakat karakter meselesi." diyerek sert bir göndermede bulundu.

SERENAY AKTAŞ: İZOLE BİR HAYAT YAŞIYORUM

 “Ben Bu Cihan Sığmazam” dizisinde rol alan Serenay Aktaş açılışta güzelliği ile dikkat çekti. Ada da izole bir hayat yaşadığını söyleyen Aktaş, yakın çevresi ile dostluklarına devam ettiğini, sektörden uzaklaştığını söyledi. “Ben Bu Cihana Sığmazam'dan rol arkadaşı Ozan Akbaba'nın başka bir projesinden dolayı ayrıldığını söyledi.

Oyuncu Wilma Elles’ten eski eşi Kerem Göğüş’e nafaka göndermesi! “Para vermedi” dedi, o sözleri olay yarattı - Resim : 3
Serenay Aktaş

 

TUĞBA ÖZAY: “SERENAY SARIKAYA, TUĞBA ÖZAY'IN YERİNE DOLDURACAK KİŞİ OLARAK ORTAYA ÇIKTI”

Açılışa katılan manken Tuğba Özay, “Babasına dair gerçekleştireceği projeler olduğunu söylerken, “Antalya’da tarıma başladım doğal zeytinyağı üretimine devam ediyorum” dedi. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyledi. Modelliğin oyunculuk için bir basamak olamaya başladığını, bunu gelirler bağlamında olduğunu ifade ederken, “Serenay Sarıkaya, Tuğba Özay'ın yerine dolduracak kişi olarak ortaya çıktı.  Fakat oyunculuk kariyerine başladı maalesef” dedi.

Oyuncu Wilma Elles’ten eski eşi Kerem Göğüş’e nafaka göndermesi! “Para vermedi” dedi, o sözleri olay yarattı - Resim : 4
Tuğba Özay

 

BÜLENT EMRAH PARLAK’TAN ELİT ANDAÇ ÇAM AÇIKLAMASI

Bülent Emrah Parlak, sevgilisi Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı olduğu Leyla ile Mecnun oyununa ve solo tiyatro gösterisine devam ettiğini söyledi. Televizyona geri dönüş ihtimalinden bahseden Parlak, “Tiyatro çok yükselişte” dedi.

Sevgilisi Elit Andaç Çam ile olan birlikteliği hakkında konuşan Parlak, “Magazine malzeme vermek istemiyorum." derken Çam’ın etkinlik alanına basın mensupları gittikten sonra geldiği bilgisi alındı.

Oyuncu Wilma Elles’ten eski eşi Kerem Göğüş’e nafaka göndermesi! “Para vermedi” dedi, o sözleri olay yarattı - Resim : 5
Bülent Emrah Parlak