Öz yeğeniyle uygunsuz görüntüleri ifşa olan Murat Başoğlu, aylar sonra ortaya çıktı

Bir dönemin ünlü sunucusu ve oyuncusu Murat Başoğlu, 2017'nin Temmuz ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile bir teknede uygunsuz halde görüntülenmişti. Uzun süre ortalarda görünmeyen Başoğlu sonunda ortaya çıktı.

Öz yeğeniyle uygunsuz görüntüleri ifşa olan Murat Başoğlu, aylar sonra ortaya çıktı

Murat Başoğlu, öz yeğeniyle uygunsuz görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından aylar sonra ilk kez görüntülendi. Başoğlu, Bodrum'da öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla, ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılanmıştı.

Kabuğuna çekilerek sessizliğini koruyan Başoğlu, önceki gün Yalıkavak'taki bir spor salonuna girerken görüntülendi. 

Öz yeğeniyle uygunsuz görüntüleri ifşa olan Murat Başoğlu, aylar sonra ortaya çıktı - Resim : 2

Ne olmuştu?

Başoğlu, Bodrum'da öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla, ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat etmişti. 

Başoğlu'nun yeğeni büyük tepki çeken fotoğraflarla ilgili deniz dalgalı olduğu için yanaştıkları koyda, alkollü olan amcasının teknenin üst kısmında kendisini öptüğünü, basında yer alan fotoğraflardaki kişinin kendisi olduğunu söylemişti. 

 Öz yeğeniyle uygunsuz görüntüleri ifşa olan Murat Başoğlu, aylar sonra ortaya çıktı - Resim : 4

Murat Başoğlu ifadesinde yeğeni Burcu ile otele gitmek için tekneyle plajdan ayrıldıklarını, dalga nedeniyle bir koya girdiklerini, dalgadan dolayı gidemeyeceklerini anlayınca plaja döndüklerini iddia etmişti.

Sunucu, daha sonra boşandığı eşi Sadiye Hande Bermek’i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darbettiği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Habertürk