Ozan Doğulu - Hera Arslan aşkını tartıştılar

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu; Ozan Doğulu ile Hera Arslan'ın ilişkisini değerlendirdi.

Ünlü müzisyen Ozan Doğulu kızları Arya, Lila ve Elya'nın annesi Ece Yosmaoğluyla geçen haziran ayında Beykoz Adliyesinde sessiz sedasız boşanmıştı.

Boşanmadan aylar önce Ozan Doğulu'nun adı K. Hera Arslan ile anılmaya başlamış ünlü müzisyenin eşi Ece Yosmaoğlu'nun bu dedikodular çıkınca "Artık dayanamıyorum" diyerek 11 yıllık evliliğini noktalama kararı aldığı öne sürülmüştü.

Hera Arslan, "İlişkimiz Ozan boşandıktan sonra başladı. Ozana çok aşığım" diye konuşmuştu.

tv100'de "Duymadık Demeyin" programında Ozan Doğulu'nun aşk hayatını yorumlandı.

Seren Serengil ise "Hiç saygı duymuyorum. Evliyken tanıştığın bir adamla şu anda ilişki yaşaman normal mi? Hiçbir şey olmadan evlilik bitince, aaa aşık oldum sana mı oluyorsun! Ben şuna inanmıyorum: İki kişi birbirlerinden hiç elektrik almıyorsa evliyken de, evli değilken de ya da sonrasında da elektrik alamaz. Ozan Doğulu ile ne zaman tanıştı? Derse ki bana biz boşandıktan sonra tanıştık, bu albümü yaptık ve öyle aşık olduk. O zaman söyleyecek hiçbir şeyimiz yok, önünde eğiliriz. Ama derse ki bir yıl önce biz Ozan Doğulu'nun stüdyosunda tanıştık ve albüm yaptık, hiçbir şekilde aramızda herhangi bir elektriklenme olmadı ben buna inanmam." yorumunda bulundu.