Ünlü isimlerin neden fakirleştiklerinin sebebi ortaya çıktı!

Mahkemede gelirlerini düşük gösteren eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darbettiği iddiasıyla yargılanan Ozan Güven, Kıvanç Tatlıtuğ ve Berkay Şahin'in neden fakirleştiklerinin sebebi ortaya çıktı.

Ünlü isimlerin neden fakirleştiklerinin sebebi ortaya çıktı!

Son günlerde mahkemede gelirlerini açıklayarak gündem olan ünlü isimler, Ozan Güven, Kıvanç Tatlıtuğ ve Berkay Şahin'in kimlik tespitinde sorulan “Aylık geliriniz ne kadar?” sorusuna verdikleri cevaplar inandırıcı bulunmamıştı. 

Aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ 'un ardından, futbolcu Arda Turan ile ettiği kavga sonrası mahkemelik olan Berkay Şahin aylık gelirinin bin lira olduğunu ifade etmişti.

Son alarak eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darbettiği iddiasıyla hakkında 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Oyuncu Ozan Güven dün hakim karşısına çıkarak mahkemede açıkladığı aylık geliri ile şaşırttı. Ünlü oyuncu Ozan Güven, 5 bin lira kazanıyorum' dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre akıllara,  “Vergi mi kaçırıyorlar” sorusunu getiren ünlülerin bu beyanda bulunmasının sebebi ise şoke etti.

"Gelirine göre bir tazminat ödesin diye böyle yapıyorlar"

Yeminli Mali Müşavir Dr. Nedim Türkmen, “Mahkeme eğer tazminata hükmederse, beyanındaki gelirine göre bir tazminat ödesin diye böyle yapıyorlar” dedi.

Dr. Nedim Türkmen ünlü isimlerin olası tazminat hükmüne yönelik gelirlerini az gösterdiğini söyledi.

Türkmen, bu isimlerin vergi mükellefi oldukları için gelirlerinin belli olduğunu söyleyerek, “Mahkeme beyanı kabul ettiği için, mahkemenin araştırmayacağını düşünerek böyle bir şey yapıyorlar” dedi.

Mahkemenin hüküm vermeden önce vergi gelirlerine bakması gerektiğini söyleyen Dr. Nedim Türkmen, "Mahkeme beyanı kabul ettiği için, mahkemenin araştırmayacağını düşünerek böyle bir şey yapıyorlar. Bu beyanlar sonrası mahkemeye yanıltıcı bilgi vermekten suç duyurusunda da bulunabilir. Ancak tamamen mahkeme eğer tazminata hükmederse, beyanındaki gelirine göre bir tazminat ödesin diye böyle yapıyorlar ” dedi.