Özcan Deniz eski eşine neden şeytan dedi?

Özcan Deniz, hakkında hem gasp hem de velayet davası açtığı eski eşi Feyza Aktan’la ilgili soruya ne yanıt verdi?

Özcan Deniz başrolünü İrem Helvacıoğlu’yla paylaştığı “Seni Çok Bekledim” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Ünlü sanatçı dizinin Katar’da çekilen sahnelerini tamamlayıp İstanbul’a döndü. Özcan Deniz hafta başı Levent’te stüdyo çıkışı kameralara takıldı. Deniz, Şahin Altuğ’un yönettiği “Seni Çok Bekledim” dizisinin aynı zamanda senaryosuna ve yapımcılığına imza attığını söyledi.

Özcan Deniz yeni dizisinin yanı sıra bir süredir eski eşi Feyza Aktan’la yaşadığı gerilimle gündemde... Ünlü sanatçı geçen haftalarda eski eşine önce evini geri vermediği için gasp davası, daha sonra da 2 yaşındaki oğlu Kuzey’le yeterince ilgilenmediği iddiasıyla velayet davası açmıştı.

Özcan Deniz’in geçen günlerde sosyal medyadan peş peşe yaptığı ve eski eşine gönderme olarak algılanan paylaşımlar çok konuşuldu. Önce İbn-İ Haldun’un “Fazla tevazuunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir” sözünü yayınlayan sanatçı, ardından “İyi biri olmayı kötülerden öğrendim. Şimdi bir kelebeği bile incitemiyorsam bu, rastladığım şeytandandır” paylaşımını yaptı.

Özcan Deniz “Şükürler olsun” yazısının ardından da oğlu Kuzey’i öptüğü bir pozunun altına “Her şeyim senin, sen her şeyimsin canım oğlum” yazdı. Özcan Deniz’in oğlunu dudaklarından öpmesi sosyal medyada tartışma yarattı.

Özcan Deniz bunun üzerine şu yazılı açıklamayı yaptı:

“Fotoğraflar her zaman görüneni söylemez. Bir aydır birbirini göremeyen baba-oğulun hasret fotoğrafı bu! O an ki özlemle neresini öpeceğimi şaşırdığım, birbirimize doyamadan ayrılmak zorunda olduğumuz anın fotoğrafı… Ve açı öyle söylemese de dudağından değil, çenesinden öptüğüm bir fotoğraf! Bir aydan fazladır görmediğim oğlumu görmenin heyecanı ile paylaşılmış masum bir fotoğraf… Allah kimseye yaşatmasın ama baba olmayan anlamaz.”

Konuşmak istemeyen sanatçı, aracıyla uzaklaştı. Deniz’in arabasının plakasına, çok düşkün olduğu oğlu Kuzey’in ismini yazdırması ise dikkat çekti.