Özcan Deniz evlilik teklifi ettiği sevgilisi ile düğün öncesi Asmalı Konak tatiline çıktı

Özcan Deniz oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı boşanma süreci yaşamıştı. Kalbinin kapılarını aşka kapatmayan Deniz, kendinden 23 yaş küçük sevgilisine evlilik teklifi etti. Çift, düğün öncesi 2002 yılında Nurgül Yeşilçay'la başrol oynadığı Asmalı Konak dizisinin çekildiği konağı ziyarete gitti.

Özcan Deniz evlilik teklifi ettiği sevgilisi ile düğün öncesi Asmalı Konak tatiline çıktı

Özcan Deniz evlilik hazırlıkları yaptığı İranlı bir moda tasarımcısı Samar Dadgar (27) ile geçen yaz aşk yaşamaya başladı. Gözlerden uzak bir hayat süren Dadgar, aldığı evlilik teklifinden bir video paylaşıp, "Hediye gibi geldin hoş geldin" notunu düştü.

Özcan Deniz evlilik teklifi ettiği sevgilisi ile düğün öncesi Asmalı Konak tatiline çıktı - Resim : 1

"Ben yine gözlerinin hapsindeyim"

Samar Dadgar ile yeni aşka yelken açan Özcan Deniz, yeniden evlenmenin hazırlığını yapıyor. Ünlü sanatçı 2002 yılında Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaştığı Asmalı Konak dizisinin çekildiği konağa gitti. Deniz, sevgilisi ile paylaştığı fotoğrafa, "Ben yine gözlerinin hapsindeyim" notunu düştü. Evlilik hazırlığında olan çift balayı öncesi Kapadokya turuna çıktı ve tarihi konakta fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Çiftin düğün tarihi takipçileri tarafından merak edildi.