Özcan Deniz ile Feyza Aktan kavgası büyüdü! Olay görüntüler ortaya çıktı!  

Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan’ın hakkında ortaya attığı iddialara ne yanıt verdi? Oğlunun Özbek asıllı bakıcısıyla kavga görüntüleri ortaya çıkan Feyza Aktan, kendisini nasıl savundu?

Özcan Deniz’in “Senkron” adlı internet dizisinde de başrolü paylaştığı eski eşi Feyza Aktan’la arasındaki hukuk savaşı sürüyor. Deniz, Aktan’ın 3 yaşındaki oğlu Kuzey’e bakacak durumda olmadığını belirterek geçen yıl velayet davası açmış, bu durum iki tarafın arasındaki gerilimi iyice tırmandırmıştı.

Özcan Deniz’in kendisini defalarca darp ettiğini öne süren Feyza Aktan, uzun süren sessizliğini anneler günü için bozdu ve Hürriyet gazetesinden Suat Filiz’e konuştu. Özcan Deniz, geçen günlerde oğlundan haber alamadığını belirterek savcılığa koşmuştu. Aktan ise bu iddiayı yalanladı.

Özcan Deniz’in velayet davasıyla ilgili gizlilik kararı olduğu halde Feyza Aktan’ın basına konuştuğunu belirterek yaptığı röportajı mahkemeye sunacağı öğrenildi. Feyza Aktan’ın Özcan Deniz’in Senkron dizisinde de rol verdiği oğlunun Özbek asıllı bakıcısı Gülnaz’ı darp ettiği iddiası gündeme gelmiş, Aktan iddiayı yalanlamıştı. Olay anına ait olduğu öne sürülen görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra polisi arayan Aktan’ı Özcan Deniz’in abisi Ercan Deniz evden uzaklaştırmaya çalıştı.

Kavga sonrası Özcan Deniz’in evine güvenlik güçlerini çağıran AKTan ise sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada “Hayatımda kimseye şiddet uygulamadım, uygulamam da... Hakkımda şiddet uyguladığımı iddia eden bayanın aldığı ne bir darp raporu, ne bir şikayet ne de açmış olduğu bir dava vardır. Tarafımdan bu denli şiddet görmüş bir kişi hakkını neden adli makamlarda değil de medyada arar. Hayatın olağan akışında yaşadığınız durumlarda artık dayanamayıp sesinizi yükselttiğiniz anlar vardır. Bu süreçte benim de tek hatam bütün bu yaşanan olayların karşısında sesimi yükseltmiş olmam olsun...”

Özcan Deniz geçen günlerde adliyede eski eşi hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve güvenlik kamerasından gördüğü bazı görüntüler üzerine endişelendiğini açıklamıştı. Aktan ile oğlu Kuzey’in 27 Mart’ta güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri şaşırttı. Aktan’ın kapıya çıkardığı oğlundan sürekli “baba” diyerek bağırmasını istemesinin nedeni merak konusu oldu.

Aktan daha sonra oğluyla kapıda sayı sayma oyunu oynadı.  3 yaşındaki Kuzey’in daha sonra sıkılıp yeniden “Baba” diyerek bağırması dikkat çekti.

Feyza Aktan güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler hakkında ise şu açıklamayı yaptı:

“Oğlumla babasını beklerken onu kapıda oyalamak için beklediğim bir an... Görüntü uzun ve sonunda babasının gelip oğlunu aldığı bir kayıt... Yaşam alanımın dört bir yanına yerleştirdiği kameralardan bulabildiği “Kötü anne” gibi trajedik bir durum yaratmasına ben alışığım... Yine görüş günü dışında göndermemin bedelini ağır ödediğim bir an...”

Boşandıktan sonra yeni bir eve taşınan Özcan Deniz geçen pazar “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Ünlü sanatçının ne eski eşinin darp iddiası, ne de başka bir konu hakkında ağzını bıçak açmaması dikkat çekti.

Öte yandan Özcan Deniz’le ilgili son günlerde şarkıcı Yeliz’in yaptığı açıklamalar da basında geniş yer buldu. Yeliz, Armağan Çağlayan’ın “Dur Bi Dinle” isimli YouTube programında Özcan Deniz’le geçmişte büyük bir aşk yaşadıklarını ve 12 gün evden çıkmadıklarını söyledi.

Özcan Deniz’in ise yakınlarına “Ben bu 12 günü hiç hatırlamıyorum” dediği konuşuluyor.