Özcan Deniz'in adliyede çocuk görünce gözleri doldu

Özcan Deniz, velayeti eski eşi Feyza Aktan’da olan 3 yaşındaki oğlu Kuzey’le ilgili hangi görüntüleri izleyince endişelenip soluğu savcılıkta aldı?

Başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı “Seni Çok Bekledim” dizisi ekrana veda eden Özcan Deniz, çarşamba sabahı soluğu adliyede aldı. Ünlü sanatçı velayeti eski eşi Feyza Aktan’da olan oğlu Kuzey’den 10 gündür haber alamadığını söyledi.

Özcan Deniz’in, aynı sitede oturduğu eski eşi Feyza Aktan’ın evinin önündeki güvenlik kamerasından izlediği görüntülerin ardından endişelendiği ortaya çıktı. Deniz’in gece 03.00 sıralarında oğlunu hiç tanımadığı bir kadının eve getirip annesine teslim ettiğini gördü. Özcan Deniz, ertesi gün doğum günü olduğu için kuzenlerini de çağırarak oğluna evde parti düzenlemek için hazırlık yaptı. Deniz, Aktan’a mesaj attı ve “Kuzey’i alabilir miyim?” diye sordu. Geçen yıl velayet davası açtığı eski eşinden küfürlü bir mesaj gelince de ünlü sanatçı soluğu savcılıkta aldı.

Oğluyla ayda sadece 4 kez görüşebilen Özcan Deniz, adliye koridorlarında bir çocuk gördü ve çok duygulandı. Deniz’in oğlu hakkında konuşurken de gözleri doldu. Ünlü sanatçıya, Feyza Aktan’ın hakkındaki şiddet suçlaması hatırlatıldı. Feyza Aktan’ın da oğlunun Özbek asıllı bakıcısı Gülnaz’ı darp ettiği iddiası gündeme gelmişti. Oğlu Kuzey'in 3. yaş gününü evde tek başına kutlayan ünlü şarkıcı, yaptığı paylaşımının üzerine "Mutlu yaşlar canım oğlum. İyi ki doğdun" yazdı.

Ayrıca oğlunun bebeklik pozunu da yayınlayan deniz şu satırları kaleme aldı:

"Bugün doğum gününü kutlayacaktık oğlum. Öyle anlaştık ama gönderilmedin. Sol yanım hep senin. Çıkarsız, hesapsız, saf, benzersiz bir sevgi var kalbimde sana karşı. Orası hep senin. Gelirsin diye bir haftadır hazırlandık, süsledik her yanı. En sevdiğin pastayı yaptık. Sana bir de sürprizim olacaktı oğlum. Sana söz verdiğim odanı yaptım. Gelemedin ama biz yine de kutladık doğum gününü. Seni çok seviyorum oğlum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun. Allah büyük..."