Özcan Deniz'in yeni dizisi Senkron nasıl gerçek oldu? Deniz'in eski eşi Feyza Aktan bakıcıyı mı dövdü?

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’la çektiği dizi nasıl gerçek oldu? Feyza Aktan neden eski eşi Özcan Deniz ve ailesine uzaklaştırma kararı aldırırken 2018’de vefat eden kayınpederi Sadık Deniz’in de adını listeye ekletti? Feyza Aktan oğlu Kuzey’in Özbek asıllı bakıcısını mı darp etti?

Özcan Deniz’in Feyza adını kullanan eski eşi Fatıma Aktan’a açtığı velayet davası sürüyor. 29 yaşındaki Aktan’ın 3 yaşındaki oğlu Kuzey’e bakabilecek durumda olmadığını iddia eden ünlü oyuncunun İstanbul 17. Aile Mahkemesi’ne açtığı velayet davasının yeni duruşması 30 Nisan’da görülecek.

Mahkemenin belirlediği günlerde 3 yaşındaki oğlunu iki haftada bir 2’şer gün görebilen Özcan Deniz, her fırsatta yaşadığı büyük özlemi dile getiriyor. Öte yandan Özcan Deniz’in geçen yıl pandeminin ilk döneminde tekrar barıştığı eski eşi Feyza Aktan ve Oğlu Kuzey’le çektiği “Senkron” dizisindeki bazı sahnelerin yaşadıkları olayları birebir anlatması ise izleyenleri şaşırttı.

Feyza Aktan dizinin çekimlerinin hemen ardından kanlı bıçaklı olduğu Özcan Deniz’in geçmişte kendisine şiddet uyguladığını öne sürmüş ve hukuk savaşı başlatmıştı. “Senkron” dizisinde de benzer sahnelerin olduğu görüldü.

Feyza Aktan aynı sitede yaşadığı eski eşi Özcan Deniz ve ailesine uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Aktan’ın uzaklaştırma kararı aldırdığı kişilerin listesinde Özcan Deniz’in 2018 yılında vefat eden ve cenazesine kendisinin de gittiği babası Sadık Deniz’in de olması aileyi şoke etti.

Feyza Aktan’la Özcan Deniz’in tanışma öyküleri de film senaryolarını aratmıyor. 2017 yazında çekeceği film için oyuncu bakan ünlü aktör, Antalya’daki cast ajanslarından birinin otobüsüyle İstanbul’a gelen Aktan’la tanıştı. İkili görüşmeye başladı. Kısa bir süre sonra aktan hamile kalınca işler değişti. Nikah masasına oturma süreci de doğumun kısa bir süre öncesine denk geldi. İddiaya göre bu gecikmenin nedeni Feyza Aktan’ın sık sık İstanbul’dan kaçıp Antalya’ya gitmesinden kaynaklandı. Özcan Deniz ile Feyza Aktan 2019’da boşandı. Boşandıktan sonra beraber Bodrum’a tatile giden ikili bir küs bir barışık sürdürdükleri ilişkilerini geçen yıl yaz başında noktaladı. Şimdi kozlarını mahkemede paylaşan eski karı kocadan Özcan Deniz, İranlı modacı Samar Dadgar’la aşk yaşıyor.

Özcan Deniz “Senkron” dizisinde oğlu Kuzey’in Naz adıyla seslendiği Özbek asıllı bakıcısı Gülnaz’a da rol verdi. Öte yandan eski eşi Özcan Deniz’in kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Feyza Aktan’ın da oğlunun bakıcısı Gülnaz’ı eşyalarını almakla suçlayıp darp ettiği öne sürüldü. Özcan Deniz’in evinde çalışmaya devam eden bakıcının darp görüntüleri ortaya çıktı.