Özene bezene hazırladığı kahvaltısıyla birlikte masaya oturdu. Tam yemeye başlarken devasa evcil hayvanı geldi. Masayı sildi süpürdü

Özene bezene hazırladığı kahvaltısıyla birlikte masaya oturdu. Önüne süt, pancake, elma ve muzunu almıştı. Tam yemeye başlarken, salonun ortasında duran devasa evcil hayvanı masaya yaklaştı ve bir anda masada ne varsa sildi süpürdü. Genç adam tek bir lokma yiyemeden kalktı. Adam, evcil hayvan tercihi sebebiyle aç kaldı. Evcil hayvanı olan inek ise yiyecek bir şey daha aradı.

Sabah kendisine hazırladığı kahvaltıyı salondaki masaya getiren genç adam, tam yemeye hazırlanıyordu ki salonun ortasında duran devasa evcil hayvanı rahat durmadı. Özene bezene hazırladığı kahvaltısıyla birlikte masaya oturdu. Önüne süt, pancake, elma ve muzunu almıştı. Tam yemeye başlarken, salonun ortasında duran devasa evcil hayvanı masaya yaklaştı ve bir anda masada ne varsa sildi süpürdü. Genç adam tek bir lokma yiyemeden kalktı.

EVCİL HAYVANI ŞAŞIRTTI

Dünyada insanlar pek çok farklı hayvanı evcil hayvan olarak beslese de adamın evcil hayvanı oldukça dikkat çekiciydi. Kocaman evin ahırında beslenen bir hayvan olan ineği, adam evinde besliyordu. Devasa inek ise eve alışmış gibi duruyordu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı hayvanın nasıl eve alıştığını sorgularken inek halinden memnundu.