Özge Özpirinçci’nin yaş günü partisine polis baskını

Kıvanç Tatlıtuğ, Berrak Tüzünataç ve Uraz Kaygılaroğlu gibi ünlü isimlerin de katıldığı Özge Özpirinçci’nin 35. yaş günü partisini neden polis bastı?

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ’la “Bir Denizaltı Hikâyesi”ni anlatan dijital dizide başrolü paylaşan Özge Özpirinçci, Etiler’de bir mekânda 35. yaş gününü kutladı. Özpirinçci’ye kutlamada sevgilisi Burak Yamantürk’ün yanı sıra Berrak Tüzünataç, Uraz Kaygılaroğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Dalkılıç’ın da aralarında olduğu yakın dostları eşlik etti.

Eşi Başak Dizer’le partiye katılan Kıvanç Tatlıtuğ çıkışta cipinin içinde kameralara takıldı. Geçen günlerde bir hayvan çiftliğine giden yakışıklı oyuncunun arzu adlı sıpayla görüntüleri sosyal medyayı sallamıştı. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çifti kendilerini ölümle tehdit eden Sinan Altıntaş adlı şahısla ilgili aldırdıkları uzaklaştırma kararının uzatılmasını istemiş ancak mahkeme bu talebi reddetmişti.

Sevgilisi Berrak Tüzünataç’la partiden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu çıkışta kameralara el salladı.
Ünlü çift, soluğu Özge Özpirinçci’nin avukatı Nail Gönenli’nin evinde aldı. Özge Özpirinçci ile arkadaşları, avukat Nail Gönenli’nin evinin bahçesinde toplanıp müzik dinledi. Bu sırada gürültüden rahatsız olan komşular polis çağırdı. Nail Gönenli polisleri içeri davet ederken kameraların görüntü almasından rahatsız olan Özge Özpirinçci’nin sevgilisi Burak Yamantürk küfür etti.

Polisler gelince bahçedeki kalabalık grup müziği kapatıp eve girdi. Yaptıkları incelemede pandemi kurallarına aykırı bir durum tespit edemeyen polisler, gerekli uyarıları yaptıktan sonra evden ayrıldı. İlerleyen dakikalarda Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu kapıda göründü. Tüzünataç, partiyi polisin basmasından basını sorumlu tuttu. Tüzünataç agresif tavırlar sergilerken Kaygılaroğlu ise ortamı sakinleştirmek için çaba sarf etti.

Etiler’deki mekândan çıkıp avukat Nail Gönenli’nin evine geçen ünlü isimler arasında Murat Dalkılıç da vardı. Ünlü popçu da tıpkı Berrak Tüzünataç gibi çıkışta polisi ev partisine muhabirlerin çağırdığını öne sürdü. Dalkılıç’a eski sevgilisi Hande Erçel’in kendisinin de arkadaşı olan Muratcan Akdoğan’la görüştüğü hatırlatıldı. Ünlü popçu soruyu duyunca fena halde gerildi. Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer ise evde kalmayı tercih etti.