Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek! Barış Yarkadaş görüşmenin detaylarını açıkladı: Özel, 4 ismi yemekte buluşturacak!

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme talebine Kemal Kılıçdaroğlu'nun olumlu yanıt verdiğini açıkladı. Yarkadaş "Özel ve Kılıçdaroğlu cuma günü saat 14.00-14.30'da başbaşa görüşecekler. Bu görüşmenin içeriği nezaket ziyareti. Yerel seçime ilişkin de değerlendirmelerde bulunacaklar" dedi. Yarkadaş, Özgür Özel'in CHP'nin eski genel başkanları Kılıçdaroğlu, Hikmet Çetin, Murat Karayalçın ve Altan Öymen'i bir yemekte bir araya getireceğini söyledi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, hukukçu Mücahit Birinci, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. 

CHP lideri Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceği kulis bilgisini paylaşan Yarkadaş şu ifadelere yer verdi:

"SAAT 14.00'TE BAŞBAŞA GÖRÜŞECEKLER"
Yarın (cuma) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ankara'daki ofisinde ziyaret edecek. Bugün Özel, Kılıçdaroğlu'nu arayıp görüşmek istediğini söyledi. Kemal Bey de cuma günü uygun olduğunu ifade etti. Özel ve Kılıçdaroğlu cuma günü saat 14.00-14.30'da başbaşa görüşecekler.

GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİ NE?
Bu görüşmenin içeriği nezaket ziyareti. Özgür Özel ile en son konuştuğumuzda Kemal Bey'i ziyaret edeceğini, saygıda sevgide kusur etmeyeceğini, partisinin eski genel başkanının her zaman kendisi için değerli olduğunu ifade etmişti. Özel ve Kılıçdaroğlu yerel seçime ilişkin de değerlendirmelerde bulunacaklar. Bu ziyaret Özel'in yerel seçimdeki yol haritasının şekillenmesine de katkı sunacak. Kılıçdaroğlu birçok yerel seçime katıldı, deneyimlerini aktaracak.

"ÖZEL, HİKMET ÇETİN, MURAT KARAYALÇIN, ALTAN ÖYMEN, KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU BİR YEMEKTE BULUŞTURACAK"
Bu ziyaretten sonra bir de yemek planlanıyor. Özel, Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Altan Öymen, Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir yemekte buluşturacak. Yerel seçim öncesi birlik beraberlik görüntüsü verilecek. Adı geçen siyasetçilerden yerel seçimde partiye katkıda bulunmaları istenecek. Bu yemekte muhtemelen yeni yıl gelmeden bir yıl sonu yemeği gibi olabilir. Adaylar belirlenmeden önce yapılacak.