Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu ne görüştü? 2 saat 36 dakikalık görüşmesinin detaylarını Barış Yarkadaş tv100'de anlattı

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını paylaştı. Yarkadaş "Yemek bittikten sonra bir arkadaşımız Kılıçdaroğlu'nu arayıp 'ne görüştünüz?' diye soruyor. Kılıçdaroğlu ise 'çok güzel bir görüşme oldu, genel başkan kafasındaki konuları anlattı' diyor. " ifadelerine yer verdi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 

Yarkadaş'ın açıklamaları şu şekilde:
Geride bıraktığımız hafta Özel, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak baş başa yemek yemek istediğini söyledi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, Özel' 'pazar akşamı olabilir, olmazsa pazartesi konuşalım' dedi. Kemal Bey'in pazar günü çok önceden planlanmış görüşmeleri olduğu için pazartesi gününe bıraktılar. Özel de pazar günü Elazığ'a gitti. Havalimanında kendisi ile karşılaştık konuştuk.

GÖRÜŞME 2 SAAT 36 DAKİKA SÜRDÜ
Görüşme bu akşam saat 19.40'ta başladı, 2 saat 36 dakika sürdü. Baş başa görüştüler ve az önce Özel ve Kemal Bey'in yemeği bitti. Ben Kemal Bey'in yanındaki arkadaşlara ne konuşulduğunu sordum.

"ÖZGÜR ÖZEL BANA BİR GÜNDEM BELİRTMEDİ"
Kemal Bey ile yemekten önce bir arkadaşımız konuşuyor, 'görüşmenin içeriği nedir?' diyor. Kemal Bey de 'Özel bana bir gündem belirtmedi. Ancak baş başa görüşmek istedi. Geldiğinde neyi görüşmek istediğini göreceğiz' dedi. 

"ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜŞME OLDU"
Yemek bittikten sonra bir arkadaşımız Kılıçdaroğlu'nu arayıp 'ne görüştünüz?' diye soruyor. Kılıçdaroğlu ise 'çok güzel bir görüşme oldu, genel başkan kafasındaki konuları anlattı' diyor. 

"ÖZEL, MUHTEMELEN YEREL SEÇİM SÜRECİNDE KILIÇDAROĞLU'NUN SAHADA OLMASINI VE ADAYLARA DESTEK VERMESİNİ İSTİYOR"
Benim anladığım Özel, muhtemelen yerel seçim sürecinde Kılıçdaroğlu'nun sahada olmasını ve adaylara destek vermesini istiyor. Bu benim yorumum, bu yorumun altı boş değil. Kemal Bey'e gönül vermiş önemli bir CHP seçmen grubu yapılan araştırmalarda kırgın ve küskün olduklarını söylüyor. CHP Genel Merkezi bu küskünlüğün giderilebileceğini söylüyor. Yüzde 6'lık bir seçmen grubu sandığa gitmeyeceğini söylüyor. Bu kırgınlığın önüne geçilmesi lazım.