Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu ne konuştu? Gürkan Hacır görüşmenin detaylarını tv100’de anlattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretiyle ilgili detayları gazeteci Gürkan Hacır, Ece Üner ile Ana Haber'de "Görüşmenin İmamoğlu'na bir mesaj niteliği taşıdığını sanmıyorum. Kılıçdaroğlu ve Özel görüşmesinde yerel seçime dair bir şey konuşulmadı. Parti içi işleyişe dair bir görüşme olduğu konuşuluyor. Yerel yönetimler ve belediye başkan adaylıkları yer almadı bu görüşmede." sözleriyle anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretiyle ilgili detayları tv100 programcısı Gürkan Hacır, Ece Üner ile Ana Haber'de anlattı.

Gürkan Hacır'ın açıklamaları şu şekilde:

"GÜNDE 35-40'A YAKIN RANDEVU VERİLİYOR"
Kılıçdaroğlu'nun ofisi partililerin akınına uğramış durumda. Günde 35-40'a yakın randevu veriliyor. Kemal Bey görüşmeleri 10'ar dakikayla sınırlı tutmaya başlamış. Bunun nedeni parti içeriisnde çok hızlı bir değişim oldu. Kimse Özel'in genel başkan olacağını beklemiyordu. Bu değişim parti tabanında belirsizlik yarattı. Bu kafa karışıklığında herkes Kılıçdaroğlu'na  gidiyor. 

"GÖRÜŞMENİN İMAMOĞLU'NA BİR MESAJ NİTELİĞİ TAŞIDIĞINI SANMIYORUM"
Görüşmenin İmamoğlu'na bir mesaj niteliği taşıdığını sanmıyorum. Geçen hafta İnce, Kılıçdaroğlu ile görüştü. İnce sonra İmamoğlu'na gitti. Ben çarşamba gecesi İnce ile görüştüm. Pazar günü İmamoğlu ile bir daha görüşeceğini belirtti .Özel, Almanya dönüşünde İnce ile görüşecek. İnce'ye CHP'nin İzmir adayı olabilir şeklindeki iddiayı sorduğumda "sandıkların güvenliğini konuştuk" dedi. CHP'ye dönme durumunu sorduğumda parti ile katılma durumuna bir şey demedi. 

"PARTİ İÇİ İŞLEYİŞE DAİR BİR GÖRÜŞME OLDUĞU KONUŞULUYOR"
Kılıçdaroğlu ve Özel görüşmesinde yerel seçime dair bir şey konuşulmadı. İlk 10 dakikada Ankara İl Başkanı da var. İki genel başkan görüşünce çok fazla bilgi sızmasını beklemek kolay bir şey değil. Parti içi işleyişe dair bir görüşme olduğu konuşuluyor. Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini açıklayan milletvekilleri çok sayıda var parti grubunda. Dolayısıyla parti grubunda çalışmaların daha sağlıklı yürümesi için Kılıçdaroğlu'na bir nezaket ziyareti ve bir fotoğraf vermek için ziyaret ettiğini söyleyebiliriz. Yerel yönetimler ve belediye başkan adaylıkları yer almadı bu görüşmede. Bu tablo CHP'de taşların yerli yerine oturmadığını söylüyor.