Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu ne mesaj verdi? Şaban Sevinç ve Barış Yarkadaş tv100'de anlattı! “Kafasında birtakım projeler var”

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesini "Heyecanlı ve hevesli gördüm. Bu iki kelime tam Özgür Beyi ifade ediyor. Kafasında birtakım projeler var. Geçmiş dönemde yapıldığını düşündüğü yanlışları revize etmek var. " dedi. tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesini "Hhayli moralli. Yeni yaşamına alışıyor gibi gördüm. Kemal Bey bir kere vakıf çalışmalarına ağırlık vermeyi düşünüyor." diyerek anlattı.

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu ne mesaj verdi? Şaban Sevinç ve Barış Yarkadaş tv100'de anlattı! “Kafasında birtakım projeler var” - Resim : 1

"KAFASINDA BİRTAKIM PROJELER VAR"
Sevinç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesini "Heyecanlı ve hevesli gördüm. Bu iki kelime tam Özgür Beyi ifade ediyor. Kafasında birtakım projeler var. Geçmiş dönemde yapıldığını düşündüğü yanlışları revize etmek var. Azerbaycan’a gidecek. Azerbaycan Cumhurbaşkanından randevu talep etmiş. Ünal Beyin Karabağ savaşında yaptığı açıklamaların bu seçimlerde CHP aleyhinde olumsuz bir etki yaptığını gözlemlemiş bizzat. Kafasında yerel seçimler var. İYİ Parti ile bir diyalog oluşturacak, Akşener'den randevu talep edecek. Sayın Akşener'e bir modelle gidecek. Ellerindeki belediyeleri korumanın ötesinde başka belediyeleri almayı planlıyor. CHP'deki değişimi Türkiye kamuoyuna olumlu yansıdını söylüyor. Özel, İYİ Parti ile iş birliği için elinden geleni yapacak. İki partinin de kazan kazan şeklinde iş birliği içinde olacak." dedi.

Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu ne mesaj verdi? Şaban Sevinç ve Barış Yarkadaş tv100'de anlattı! “Kafasında birtakım projeler var” - Resim : 2

"KEMAL BEY BİR KERE VAKIF ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERMEYİ DÜŞÜNÜYOR"
Yarkadaş, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesini "Kemal Bey hayli moralli. Yeni yaşamına alışıyor gibi gördüm. Kemal Bey bir kere vakıf çalışmalarına ağırlık vermeyi düşünüyor. Bu vakıfta parti politikalarına destek için çalışacak. Kemal Beyin çevresindeki bazı arkadaşlarımız olağanüstü bir kurultaya gidileceğini, seçimden sonra yeniden bir kurultay yapılacağına ilişkin bazı değerlendirmeler yapıyorlar ama benim Sayın Genel Başkan'ın anlatımlarından gördüğüm hiç böyle bir plan, program içerisinde değil. Özgür Özel’in Başkanlığının desteklenmesini açıkça ifade etti. "Tüm CHP'liler Özgür Özel'e destek vermeli, bir yerel seçim yaklaşıyor. CHP'nin başarılı olması için hepimiz için çalışacağız" dedi. İstifa etmek isteyen arkadaşlarımızdan bahsedince "hiçbir arkadaşımız istifa etmemeli" dedi." ifadelerine yer verdi.