Özgür Özel'den Lütfü Savaş açıklaması! "Son kararı yarın vereceğiz"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tekrar Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ve eleştirilerin odağındaki Lütfü Savaş'la ilgili olarak , "Ölçme değerlendirme bugün tamamlanıyor. Belediye başkanımız elbette eleştirilerden muaf değil. Hatay'ın ne dediğini önemsiyoruz. Hatay'da beşinci anket için sahadayız. Hatay'da daha iyi bir alternatif geliştiremedik son kararı yarın partimiz verecek" dedi.

Özgür Özel'den Lütfü Savaş açıklaması! "Son kararı yarın vereceğiz"

"SON KARARI YARIN VERECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Lütfü Savaş'ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı'na ilişkin yaptığı değerlendirmede "Şu an için alternatif geliştiremedik" dedi. 

 İzmir'in Dikili ilçesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'na ilişkin de konuştu.

CHP'nin reklamında Hatay adayı Lütfü Savaş'ın yer almamasına ilişkin "O reklam filmi 5 Şubat'ta çekildi. Ancak Belediye Başkanımızın (Lütfü Savaş) o tarihte Hatay'da olması gerektiği için bizimle değildi, Hatay'daydı. Ayrıca Sayın Savaş da 'Zaten benim müzikli reklamla oynamam pek doğru olmaz' demişti. Ben de kendisini haklı bulmuştum. Diğer 6 belediye başkanımızın olduğu reklam filmi de yakında ekrana gelecek" dedi.