Pahalı mücevheri vitrinde göremeyen dükkan sahibi, kamera kayıtlarında hırsızı tespit edince ağzı beş karış açık kaldı

Bir mücevher mağazası sahibi, sabah geldiğinde vitrindeki pahalı gerdanlığı göremeyince şaşkına döndü. Dehşete kapılan adam, hemen güvenlik kamerası görüntülerini seyretti. Kayıtlarda hırsızın kim olduğunu gören adamın ağzı açık kaldı, çünkü hırsız bir insan değil bir fareydi.

Mücevher mağazı sahibi adam, vitrindeki değerli gerdanlığı sabah göremeyince şaşkına döndü. Ancak mağazada onca takı olmasına rağmen sadece tek bir gerdanlık çalınması ilginçti. Gerdanlığın nereye gittiğini bulmak için kamera kayıtlarını izleyen adam hırsızın kim olduğunu kısa zamanda buldu. 

Pahalı mücevheri vitrinde göremeyen dükkan sahibi, kamera kayıtlarında hırsızı tespit edince ağzı beş karış açık kaldı - Resim : 1

EĞİTİMLİ OLABİLİR Mİ? 

Ocak ayında Hindistan'daki bir Kisna kuyumcu mağazasının güvenlik kameralarından şaşırtıcı bir görüntü ortaya çıktı. Güvenlik kayıtları, hırsızın mücevher parçasını nasıl kapmayı başardığını ve ardından sinsice oradan ayrıldığını gösterdi. Ancak hırsızın kimliği oldukça şaşırtıcıydı. Çünkü, hırsız bir fareydi. Sosyal medya, küçük hırsızı birinin eğitip eğitemeyeceğini merak etse de bu konu hakkında kesin bir bilgi ne yazık ki yok.