Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim’den iddialı açıklamalar: “Lig şampiyonluğu, Avrupa'da başarı istiyoruz”

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşan teknik direktör Fatih Terim, “Dört takım arasında bir rekabet var, rakiplerimiz hem kaliteli hem de güçlü, onlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak lig şampiyonluğunu istiyoruz, Avrupa'da başarı istiyoruz, bu yüzden hedefler çok açık. Başkanla bu konuda görüşme yaptık” dedi.

Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim’den iddialı açıklamalar: “Lig şampiyonluğu, Avrupa'da başarı istiyoruz”

Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşan teknik direktör Fatih Terim, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla yola çıkmıştı. Terim’i taşıyan uçak Yunanistan’ın başkenti Atina’ya indi.

"TEKLİFİ HEMEN KABUL ETTİM"

Ayağının tozuyla basın mensuplarına açıklamalar yapan Terim teklifi kabul etmesine ilişkin olarak, "Düşünmeye gerek duymadım, hemen kabul ettim. Panathinaikos olarak şampiyonluğu istiyoruz” dedi.

Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim’den iddialı açıklamalar: “Lig şampiyonluğu, Avrupa'da başarı istiyoruz” - Resim : 1

"HEDEFLER ÇOK AÇIK, BAŞKANLA KONUŞTUK"

Sözlerine devam eden Terim şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğim kadarıyla Panathinaikos yıllardır şampiyon olamıyor. Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kâğıt üzerine atmam, kalbimden gelir. Bu tavrımı ligde de sürdüreceğime inanıyorum. Dört takım arasında bir rekabet var, rakiplerimiz hem kaliteli hem de güçlü, onlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak lig şampiyonluğunu istiyoruz, Avrupa'da başarı istiyoruz, bu yüzden hedefler çok açık. Başkanla bu konuda görüşme yaptık."

Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim’den iddialı açıklamalar: “Lig şampiyonluğu, Avrupa'da başarı istiyoruz” - Resim : 2

"EN KISA ZAMANDA TAKIMLA TANIŞIP ÇALIŞMAK İSTİYORUM"

Terim, “Elbette Yunan Ligi'ni takip ediyorum. Panathinaikos, Olympiakos ve AEK'yı biliyorum. Tüm takımları tanıyorum ama tüm kontrol bende değil, bu yüzden en kısa zamanda takımla tanışıp eksiklerimizi görmek ve bunun üzerinde çalışmak istiyorum” dedi.