Pandemide başladı milyonlar kazanıyor!

Pandemi döneminde ipoteğini nasıl ödeyeceğini düşünen pilates eğitmeninin hayatı aniden değişti. Ünlü bikini modeli Natasha Oakley ile ortaklık kuran ve The Pilates Class'ı hizmete sokan Jacqui Kingswell şimdi milyonlar kazanıyor.

Pandemide başladı milyonlar kazanıyor!

Pandemi sırasında binlerce insan işini kaybetti ve para kazanmak için mücadele etti. Sokağa çıkma yasağında işe gidemeyen insanlar bundan oldukça olumsuz etkilendi. Mart 2020'de Jacqui Kingswell'in başına gelen de tam olarak buydu. Jacqui Kingswell o dönem spor salonları kapalıyken, ipoteğini nasıl ödeyeceği konusunda endişeliydi, ancak bikini modeli ve girişimci Natasha Oakley'nin aklına milyon dolarlık bir fikir geldi. Pilates öğretmeni, Natasha Oakley ile ortaklık kurdu ve The Pilates Class hizmete başladı. 12 ayda şimdiden milyonlar kazanıyorlar!

Pandemide başladı milyonlar kazanıyor! - Resim : 1

"İpoteğimi nasıl ödeyeceğim?' diyerek ağlıyordum"

Pandemi döneminde konulan yasaklardan biri de fitness merkezlerinin kapanmasıydı. Fitness merkezi kapananlardan biri olan pilates eğitmeni Jacqui Kingswell, o zamanlar Avustralya'nın Sidney kentindeki bir stüdyoda dersler veriyordu.

Jacqui, news.com.au'ya şunları söyledi: "Stüdyolar kapandığında, tüm işimi ve gelirimi kaybettim ve arabada kocama 'ipoteğimi nasıl ödeyeceğim?' diyerek ağlıyordum."

Pandemide başladı milyonlar kazanıyor! - Resim : 2

Öğrencileri için ücretsiz videolar yayınladı

İpoteğini ödemek için Jacqui,  Instagram'da müşterileri için ücretsiz videolar yayınlamaya başladı.

60 bin müşteriye ders veriyor!

Jacqui, abonelik gerektiren web sitesinde ve uygulamasında 60.000 müşteriye ders veriyor, bu da Jacqui'nin antrenmanları boyunca sınıflarına rehberlik etmesine olanak tanıyor. Dışarıda birçok fitness hizmeti veren yerler olmasına rağmen Jacqui, çok sıkı çalışarak büyük bir başarı elde etti.

 "Vücudunuzu tanımak çok önemli"

Pilates Sınıfı şimdi LA ve Sidney'de sekiz personel istihdam ediyor ve Jacqui, eline geçen bu büyük fırsatın salgın sırasında hayatını değiştirdiğini söyledi. Jacqui, elde ettiği başarıya dair şunları aktardı: 

“25 yılı aşkın dans geçmişim ile en iyi danışmanlardan ve öğretmenlerin bazılarından eğitim aldım ve sadece mat üzerinde değil, matımda da hangi hareketlerin bana hizmet edeceğini öğrendim. Pilatesin faydaları inanılmaz ve bu faydaları tüm hayatınız boyunca taşıyabilirsiniz. Bunu çok daha şaşırtıcı kılan şey, vücudunuza nasıl hizmet edeceğinizi bilmek ve vücudunuzun ihtiyacı olan şeyi dinlemektir. Çevrimiçi eğitim, dünyanın her yerinden inanılmaz sayıda insana ulaşabileceğim anlamına geliyordu ve üyelerimize yardım edebildiğim için her gün çok minnettar hissediyorum." 

Pandemide başladı milyonlar kazanıyor! - Resim : 4

Pilates eğitmeninin iş ortağı Natasha, Jacqui'nin pilates stili hakkında "inanılmaz ve şimdiye kadar yaptığım diğer derslerden farklı" dedi.

Bir mayo markasının sahibi olan Natasha, şu anda 2,5 milyon aboneye sahip ve Jacqui'nin 42.000 abonesi bulunuyor.

Pandemide başladı milyonlar kazanıyor! - Resim : 5

İşletme sahibi şunları söyledi: “Kendim de bir influencer olarak, bana en çok sorulan sorulardan biri egzersiz rutinim hakkındaydı. Bu yüzden diğer influencerların bu egzersizleri denemesini ve dönüştürücü etkilerini deneyimlemesini istedim.”