Parkurda koşan arkadaşını gördü, onunda canı çekti. Kocaman cüssesine aldırmadı, hem koştu, hem engelleri aştı, hem de olmayan yelelerini salladı

Parkurda koşan arkadaşını gören devasa canlı, kendisi de onun gibi koşmak ve zıplamak istedi. Kaslı ve fit yapısıyla bilinen at, parkurda eğlenirken onu kıskanan bir boynuzlu inekte geldi ve atı parkurda taklit etmeye başladı. Engelden zıpladı, parkurda at gibi koştu hatta olmayan yelelerini bile sallarmış gibi yaptı. Devasa cüssesine aldırmayan ineğin yaptıkları saniye saniye kayda alındı.

Parkurda koşan atı görünce kendisi de harekete geçmek isteyen inek, parkurda koşup engelleri zıplayarak atladı. Bunları at gibi rahat yapamadığı görülen ineğin çabası görülmeye değerdi. O anlar, orada bulunan kişiler tarafından saniye saniye kayda alındı. 

OLMAYAN YELELERİNİ SALLADI

Atı oldukça iyi bir şekilde izlediği anlaşılan inek, aynı zamanda bir at gibi yelelerini sallama hareketi yaptı, ancak ne yazık ki at gibi bir fiziğe sahip olmamasının yanı sıra onun gibi yelelere de sahip değildi. Atı kıskanan ineğin görüntüleri sosyal medyada büyük beğeni topladı, binlerce kez görüntülendi.