Dizi başlamadan bitti!

Baş rolleri Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz tarafından canlandırılacak olan Patron dizisi, yapımcı firma ile Show TV arasındaki anlaşmazlık nedeniyle başlamadan rafa kaldırıldı. Dizinin finansal sebeplerden dolayı iptal edildiği iddia edildi.

Dizi başlamadan bitti!

Türk dizi sektörünün iki genç yıldızı Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz, Patron dizisi ile el sıkışmıştı. Amerika, Meksika ve Türkiye üçgeninde geçecek dizinin yapımcısı TİMS&B, yeni sezona hayli iddialı bir dizi ile giriş yapacaktı ancak finansal sorunlar dizinin daha başlamadan rafa kaldırılmasına sebep oldu.

Yaklaşık bir yıldır Burak Deniz nedeniyle bekletilen dizi için kadın başrol olarak da Dilan Çiçek Deniz seçilmişti. Burak Deniz'in Bizim Hikaye dizisinin bitmesi özellikle beklenmiş, kendisine eşlik etmesi için de Çukur dizisinin güzel yıldızı Dilan Çiçek Deniz seçilmişti. Show TV ile el sıkışan TİMS&B her konuda anlaşma sağlamıştı.

Parası çok geldi

Türkiye'de ekrana gelen diziler için ortalama 800 bin ile 1 milyon 100 bin lira arasında bütçe gerekiyor. Dizilerin ortalama bütçesi son dönemde televizyon kanallarını zorlamaya başlayınca dizilerle sorun yaşanmaya başlandı. Son kurban da Patron dizisi oldu. Finansal kriz yaşayan dizi sektörünün önümüzdeki günlerde ne yaşayacağı ise merak konusu.

Senaryosunu Şebnem Aksoy'un yazdığı Patron dizisi için Yağız Alp Akaydın yönetmen olarak düşünülmüş ancak Akaydın başka bir proje ile görüştüğü için yeni yönetmen arayışı başlamıştı. Dizinin hareketli ve aksiyon dolu sahneleriyle seyirciyi kazanması düşünülüyordu ancak son gelişmeler hem yapım ekibinin hem de oyuncuların heveslerini kursağında bıraktı.

Patron dizisi konusu

Amerika'da finans sektöründe çalışan Fatih isimli genç bir yöneticiyi canlandıracak olan Burak Deniz, babasının mafya tarafından öldürülmesinin ardından geldiği Türkiye'de kendisini bir anda garip olayların içinde bulur. Bu sırada ise Ela karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz ile tanışır ve büyük bir aşk yaşamaya başlar.

Burak Deniz ile Dilen Çiçek Deniz daha önce Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde birlikte rol aldı.
Burak Deniz ile Dilen Çiçek Deniz daha önce Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde birlikte rol aldı.

Fatih, Ela'nın aşkından yanıp tutuşsa da bir yandan da babasının öldürülmesini araştırmakta ve olayları aydınlatmak istemektedir. Bu girişimleri nedeniyle sevdiği kadın olan Ela'nın da hayatı tehlikeye girer...

Burak Deniz
Burak Deniz

Burak Deniz kimdir?

20 Ekim 1989 İstanbul doğumlu olan Burak Deniz, üniversitede sanat tarihi eğitimi aldı. Anne ve babası henüz küçük yaştayken ayrılan Deniz, televizyon dünyasına 2011 yılındaki Kolej Günlüğü dizisi ile giriş yaptı. Başrol Onur'u canlandıran genç oyuncunun performansı çok beğenilince dizilerin aranan oyuncusu haline geldi.

2012 yılında Sultan, 2013 yılında Kaçak, 2015 yılında Medcezir, yine 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar ve Gecenin Kraliçesi, 2016 yılında ise Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol aldı.

2017 yılında başladığı Bizim Hikaye dizisi çok beğenilen Burak Deniz, bu yıl dizinin final yaptığı bölüme kadar rol aldı. Araya sinema filmi de sıkıştıran genç oyuncu 2018 yılında Arada filminde rol aldı.

Dilan Çiçek Deniz
Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

1995 Sivas doğumlu olan Dilan Çiçek Deniz, anne baba öğretmen bir ailenin çocuğu. Babası Orhan Deniz, annesi ise (boşandılar) Hale Temizyürek'dir. Ege Üniversitesi'nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır.

Oyuncu 15 yaşında "Güneşi Annem Sanırdım" adında şiir kitabı çıkarmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldıktan sonra 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü almıştır. Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

İlk rolü 2015'de "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisindeki 'Ebru' karakteridir. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte rol aldı.

2015 yılında yayınlanan, dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı, "Güneşin Kızları" dizisinde, 'Elif' karakterini canlandırdı.

Daha sonra ise Bodrum Masalı'nda başrol oynayan genç sanatçı son olarak Çukur dizisi ile hayranlarıyla buluştu.