Pazarlıklar sonuç verdi! Fenerbahçe milli yıldızın transferini bitirmeye çok yakın!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İtalyan ekibi Sassuolo’da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür’ün menajeriyle bir araya gelecek. İtalyan ekibinin bonservis pazarlığında 5 milyon eurodan 4 milyon euroya indiği Fenerbahçe’nin bu rakamı daha aşağılara çekerek transferi bitirmek istediği kaydedildi.

Pazarlıklar sonuç verdi! Fenerbahçe milli yıldızın transferini bitirmeye çok yakın!

Edin Dzeko, Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat ve Alexander Djiku’nun ardından Umut Nayir’i kadrosuna katan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor.

Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre sarı lacivertliler, yerli rotasyonunu genişletmek için İtalyan ekibi Sassuolo’da forma giyen Mert Müldür için harekete geçmişti.

Pazarlıklar sonuç verdi! Fenerbahçe milli yıldızın transferini bitirmeye çok yakın! - Resim : 1

BONSERVİS MİKTARI PAZARLIK SONUCU DÜŞÜRÜLDÜ

İtalyan ekibi milli futbolcu için kapıyı 5 milyon eurodan açarken daha sonra pazarlıklar sonucu söz konusu bonservis bedeli 4 milyon euroya kadar indi.

Pazarlıklar sonuç verdi! Fenerbahçe milli yıldızın transferini bitirmeye çok yakın! - Resim : 2

MENAJERİYLE GÖRÜŞME YAPILACAK

Sarı lacivertli takımın futbolcunun transferini 4 milyon euronun altında bir rakama bitirmek için Mert’in menajeri Max Hagmayr ile bugün bir görüşme gerçekleştirecek.

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki oyuncunun bonservisi ve yıllık ücreti konusunda görüşme yapılacağı öğrenildi.

Pazarlıklar sonuç verdi! Fenerbahçe milli yıldızın transferini bitirmeye çok yakın! - Resim : 3

MERT MÜLDÜR'ÜN BABASINDAN AÇIKLAMA

Öte yandan Mert Müldür’ün babası Tuncay Müldür, Ertan Süzgün’e yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe haberlerini ben de basından takip ediyorum. Oğlum Türkiye’ye transfer olursa sevinirim. Sonuçta Türkiye bizim vatanımız. Mert, sakatlığını atlattı, iyi durumda. Sassuolo ile kampa katılacak” dedi.

Geçen sezon sakatlığı sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Mert Müldür, geçen sezon 3 maçta toplamda 59 dakika süre alabilmişti.