Duşta bunu yapan yandı!

Pelvik taban uzmanı Dr Alicia Jeffrey-Thomas, duşta idrar yapmanın çok kötü bir alışkanlık olduğunu ve sağlığınız için tehlike teşkil ettiğini açıkladı.

Duşta bunu yapan yandı!

Dr. Alicia Jeffrey-Thomas, TikTok'ta yayınlanan bir videoda izleyicileri duşta idrar yapmanın tehlikeleri konusunda uyardı.

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan uzman isim, pelvik tabanınıza zarar veren 'kötü alışkanlıklar' konusunda uyarıda bulundu.

Pelvik taban uzmanı Dr Alicia Jeffrey-Thomas, hareketin sağlıklı tuvalet alışkanlıklarınızı bozarak yarardan çok zarar verebileceğini söyledi.

Mesanemizi belirli sinyallerle işeme dürtüsüne yönlendirmekten kaçınmak istiyoruz. Bu durumda, duşta idrara çıkmak, akan suyun sesini idrara çıkma ile ilişkilendirir. Bu, genellikle diğer akan su sesleriyle tetiklenmeye dönüşebilir.

Dr. Alicia Jeffrey-Thomas ideal idrara çıkma sıklığı konusunda ise "Banyo ziyaretleri arasındaki normal süre gün içinde her üç ila dört saatte bir ve ideal olarak gece en az bir kez uyanmak olarak özetlenebilir." dedi.