Penaltıyı kaçırınca mental olarak çöktü! Yıldız futbolcu için arkadaşları ve Jesus seferber oldu!

Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynadığı maçta penaltı kaçıran ve karşı karşıya pozisyonu gole çeviremeyen Enner Valencia’nın moral olarak alt üst oldu. Valencia’yı motive etmek için Jesus devreye girerek, “Futbolda bunlar sürekli yaşanıyor. Tecrübeli bir oyuncusun, buna takılıp kalma. Hem Kayserispor maçında hem de sezonun geri kalanında sana çok ihtiyacımız var” dedi.

Penaltıyı kaçırınca mental olarak çöktü! Yıldız futbolcu için arkadaşları ve Jesus seferber oldu!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 27.haftasında evinde konuk ettiği maçta Beşiktaş’a 4-2 yenilmişti. Sarı lacivertliler maçta 1-0 öndeyken Ekvadorlu golcü 50.dakikada Mert Günok ile karşı karşıya kalsa da pozisyonu golle sonuçlandıramadı.

Penaltıyı kaçırınca mental olarak çöktü! Yıldız futbolcu için arkadaşları ve Jesus seferber oldu! - Resim : 1

PENALTIYI KAÇIRDI

Dakikalar 51’i gösterdiği sırada Valencia, Wellinton tarafından düşürüldü, hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi, Welinton ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Maçın kader anında Valencia’nın kullandığı penaltıda meşin yuvarlık dışarı çıktı.

Penaltıyı kaçırınca mental olarak çöktü! Yıldız futbolcu için arkadaşları ve Jesus seferber oldu! - Resim : 2

MAÇ SONU YIKILDI

Bu dakikadan sonra üst üste gelen Beşiktaş golleriyle maçın kaybedilmesi Enner Valencia’yı yıktı. Takım arkadaşları ve teknik ekip, derbi sonrası soyunma odasında Valencia’ya moral vermek için ellerinden geleni yaptı. Haftanın ilk antrenmanında ise Jorge Jesus devreye girdi.

Penaltıyı kaçırınca mental olarak çöktü! Yıldız futbolcu için arkadaşları ve Jesus seferber oldu! - Resim : 3

JESUS MORAL VERDİ

Fanatik’in haberine göre Jesus, golcü futbolcuya, “Dünyanın en iyisi olarak gösterilen futbolcular da penaltı kaçırıyor, takımları kaybediyor. Futbolda bunlar sürekli yaşanıyor. Tecrübeli bir oyuncusun, buna takılıp kalma. Hem Kayserispor maçında hem de sezonun geri kalanında sana çok ihtiyacımız var” sözleriyle moral verdi.

KAYSERİ MAÇINDA KENDİNİ AFFETİRMEK İSTİYOR

Enner Valencia ise kendisini taraftara affettirmenin en iyi yolunun kupadaki Kayserispor maçında atacağı gollerle takımına tur atlatmak olduğuna inanıyor. Deneyimli forvet bunun için elinden geleni yapmaya hazır.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 36 maça çıkan Enner Valencia, 30 gol attı, 6 asist yaptı.