Pencereden gördüğü manzaranın fotoğrafını çekmek için dışarı çıktı... Eve koşarak dönerken çıktığına bin pişman oldu

İşe gitmek için hazırlandığı sırada, sokaktan geçen başıboş koyunları gören adam, fotoğraflarını çekmek için evden çıkınca olanlar oldu. Adamın üzerine doğru koşan koyunlar eve girmeye çalıştı. Koyunların hareketlerini gören adam, onlardan daha hızlı davranarak eve girip kapıyı kapattı. Yetkililere haber veren adam, sahibi belli olmayan koyunların saatlerce kapısının önünde durduğunu ve en sonunda akşam saatlerinde yetkililer tarafından bir çiftliğe götürüldüğünü söyledi.

Pencereden gördüğü manzaranın fotoğrafını çekmek için dışarı çıktı... Eve koşarak dönerken çıktığına bin pişman oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Connecticut eyaletinde yaşayan, Eric Cormier, South Windsor yolunun ortasında bir koyun gördüğünde işe gitmeye hazırlandığını söyledi. Cormier, koyunların fotoğrafını çekmek için dışarı çıktığını ve hayvanın hemen ön kapısına doğru koşmaya başladığını anlattı. İçeri girip kapıyı kapattığını ve başıboş koyunları ön verandasına çekmeye çalıştı.

Pencereden gördüğü manzaranın fotoğrafını çekmek için dışarı çıktı... Eve koşarak dönerken çıktığına bin pişman oldu - Resim : 1

İÇERİ GİRMEK İÇİN SAATLERCE BEKLEDİ

Cormier , TikTok'ta koyunun ön kapıyı kapattığını ve homurtu benzeri bir ses çıkardığını gösteren bir video paylaştı ve bunu içeri alınma isteği olarak yorumladı. Cormier ve kız arkadaşı Megan DaCosta, hayvan kontrolünü aradılar ve memurlara, ahır hayvanını tutmak için uygun bir tesisleri olmadığı için koyunun sahibini bulmaya çalıştıkları söylendi. Koyunun saatlerce ön kapısında kaldığını, bu yüzden işe gitmek üzereyken hayvanı arka bahçeye çekmeye çalıştığını söyledi.

Pencereden gördüğü manzaranın fotoğrafını çekmek için dışarı çıktı... Eve koşarak dönerken çıktığına bin pişman oldu - Resim : 2

YETKİLİLER BİR ÇİFTLİĞE GÖTÜRDÜ

Koyunları evin arkasına götürmenin anahtarının, Labrador'unu avluya sokmak olduğunu, bunun da koyunların dört ayaklı diğer hayvanlarıyla arkadaş olmak için arka tarafa gitmesine neden olduğunu söyledi. Cormier, köpeği içeri aldığını ve koyunun kendisini arka kapısına konumlandırdığını söyledi. Hayvanı kontrol etmek için molada eve geldiğinde koyun hala aynı yerdeydi. Hayvan kontrolü sonunda koyunları South Windsor'daki Nevers Road'daki çiftliğine götürmek için akşam 9'dan sonra geldi.