Performansı düşüşteydi! Galatasaray’ın yıldız hakkındaki gerçek ortaya çıktı: Tüm mal varlığını kaybetmiş

Beşiktaş’ın Galatasaray’ı 3-1 yendiği maçın ardından Muslera’nın performansı hakkında konuşan Murat Kosova, “Ne kadar doğru bilmiyorum, mal varlığınızı kaybediyorsunuz. Kolay değil” dedi. Rıdvan Dilmen ise, “Muslera gibi oyunun sonlarını iyi oynayan tecrübeli bir kaleci iki haftadır donuk. Psikolojik olarak çok zor. Bırak kaleciliği normal hayatın da etkilenir” yorumunu yaptı.

Performansı düşüşteydi! Galatasaray’ın yıldız hakkındaki gerçek ortaya çıktı: Tüm mal varlığını kaybetmiş

Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasında Beşiktaş, Galatasaray’ı 3-1 yendi. Bu galibiyetle siyah beyazlılar, Galatasaray ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Maçın ardından Yüzde 100 Futbol programında derbi masaya yatırıldı.

"KOLAY DEĞİL, BÖYLE BİR PARA KAYBETTİYSE PSİKOLJİK OLARAK ÇOK ZOR"

Kalesinde 3 gol gören Muslera’nın performansı hakkında konuşan Murat Kosova, "Ne kadar doğru bilmiyorum, mal varlığınızı kaybediyorsunuz. Kolay değil. Böyle bir kumpas sonunda böyle bir para kaybettiyse psikolojik olarak çok zor. Okuyoruz biz de haberleri, hukuki süreç devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Performansı düşüşteydi! Galatasaray’ın yıldız hakkındaki gerçek ortaya çıktı: Tüm mal varlığını kaybetmiş - Resim : 1

"TECRÜBELİ KALECİ DONUK"

Rıdvan Dilmen ise Muslera’nın son iki maçtaki performansına vurgu yaparak şunları söyledi:

“Ben de bu konuyu kast etmiştim. Muslera gibi oyunun sonlarını iyi oynayan tecrübeli bir kaleci iki haftadır donuk. Psikolojik olarak çok zor. Bırak kaleciliği normal hayatın da etkilenir. Hukuki bir süreç var. Ben etkilendiğini düşünüyorum açıkçası. Etkilenmemesi mümkün değil. Muslera cin gibidir ya. Oyunu 10 dakika uyutur, senin haberin olmaz. Allah korusun bak Fenerbahçe maçına gitti 40 dakika oynadı. 1-0 öndesin o bitirir maçı. Ama şimdi 3 metre ilerde bekliyorsun. Konsantrasyon işte.”

Performansı düşüşteydi! Galatasaray’ın yıldız hakkındaki gerçek ortaya çıktı: Tüm mal varlığını kaybetmiş - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

İstanbul’da özel bir bankanın müdiresi Fatih Terim, Arda Turan, Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da aralarında olduğu çok sayıda iş insanı bir fondan yüzde 30 oranında kâr kazanacakları vaadiyle 55 milyon Dolar dolandırdı. Vurgun bir iş insanının durumu fark etmesiyle ortaya çıktı. Banka müdiresi nitelikli dolandırıcılık ve belgede sahtecilik suçlarından tutuklandı.