Gizemli kapı ilk kez açıldı

İngiltere Nottingham'da 1 yıldan fazla süredir kapalı tutulan kapı ilk kez açıldı. Gizemli kapıyı tesadüf eseri fark eden Perili Müze'nin sahipleri yaşadıklarını korku içerisinde anlattı.

Gizemli kapı ilk kez açıldı

Perili Müze'nin sahipleri Marie Wesson ve Steve Wesson, geçtiğimiz yıl satın aldıkları mekanda gizemli ve gizli bir kapı keşfetti. Normalde olmaması gereken bir yerde bulunan kapıyı açan çift, yaşadıkları korkuyu anlattı.

Binanın perili olduğu söylentilerini daha öncede duyan işletme sahipleri, tesadüf eseri fark ettikleri kapıyı açmama kararı aldı. Ancak meraklarına yenik düşen çift, bir grup paranormal araştırmacısı ile birlikte kapıyı açmaya karar verdi.

Odanın içinde kömürden yapılmış pentagram (şeytan işaretleri) ve pis bir oyuncak ayı vardı. Beyaz yanmış mumların olduğu odaya giren kadın, görüklerine inanamadığını ifade ederek, Biz paranormal olaylarla ilgili değiliz. Satanist işaretler nedeniyle korkuyoruz. Daha fazla araştırma yapacağız" dedi.

Gizemli ses ürküttü

Gizli kapıyı açacakları sırada, "Kapıyı açma" şeklinde bir ses duyduklarını söyleyen meraklılar, buna rağmen açtıklarını ve ardından "Beni kapatın" diye bir ses duyduklarını ileri sürdü. Kapıyı kapatmayacaklarını söyleyen Wesson çifti, ziyaretçilerin dolaşabilmesi için olduğu gibi bırakacaklarını kaydetti.

 

Kapının açıldığı günden bu yana sağlık sorunları yaşadıklarını ifade eden aile, kızlarının sürekli olarak başının ağrıdığını belirtti.