Pes dedirten olay! Kocaelispor’u restoranda ağırladı, ücreti ödemedi!

Kocaelispor’u bir restoranda ağırlayan İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk, 23 bin TL’lik hesabı ödemedi. Bunun üzerine harekete geçen kulüp, restoranın ücretini ödeyerek esnafın mağduriyetini giderdi.

Pes dedirten olay! Kocaelispor’u restoranda ağırladı, ücreti ödemedi!

Edinilen bilgilere göre İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk, 9 Eylül Cumartesi günü Kapanönü Sokak'ta bulunan bir restoranda, Kocaelispor’u ağırladı.

Organizasyona; Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcular ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan futbolcular, taraftarların formlarını da imzalamayı ihmal etmedi.

Pes dedirten olay! Kocaelispor’u restoranda ağırladı, ücreti ödemedi! - Resim : 1

HESABI ÖDEMEDİ

Yemek sonrası İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk’ün 23 bin TL'lik ücreti ödemediği ileri sürüldü.

KOCAELİSPOR HESABI ÖDEDİ

Bunun üzerine Kocaelispor Başkanı Engin Koyun harekete geçti. Başkan Koyun'un talimatıyla hesabın ödediği kaydedildi.

Pes dedirten olay! Kocaelispor’u restoranda ağırladı, ücreti ödemedi! - Resim : 2

"MİSAFİR OLARAK KATILDIĞIMIZ BİR PROGRAMDA BÖYLE BİR HADİSE YAŞANACAĞI AKLIMIZIN UCUNDAN GEÇMEMİŞTİR"

Kocaelispor’dan konuyla ilişkin yapılan açıklamada, "İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Merkezi (İKM) Başkanı Murat Öztürk’ün davetlisi olarak 09.09.2023 tarihinde Kapanönü’nde değerli İzmitli esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Söz konusu programda yine İKM Başkanı tarafından Kapanönü’nde yemeğe davet edildik. Bu yemeğin parasının ödenmediğini daha sonra basın yoluyla öğrenmiş bulunmaktayız. İzmitlilerle buluşma programımız bizler açısından ne kadar mutluluk verici olduysa, hesap ödenmemesiyle ilgili bir haberde kulübümüzün adının geçmesinden daha fazla üzüntü duyduk.

Durumdan o an haberimiz olsa, gereği mutlaka yapılacaktı. Ancak misafir olarak katıldığımız bir programda böyle bir hadise yaşanacağı aklımızın ucundan geçmemiştir. Öncelikle yemek yediğimiz mekân sahibi esnafımızın mağduriyetini Kocaelispor Kulübü olarak ivedilikle giderdiğimizi, İKM Başkanı tarafından söz verilen yemek parasını kulübümüz tarafından bugün sabah ödendiğini belirtmek isteriz. Bizleri o gün son derece misafirperver bir şekilde ağırlayan, yakın ilgi gösteren mekân sahibi Barkın Atakan’a ayrıca teşekkür ederiz" denildi.

Pes dedirten olay! Kocaelispor’u restoranda ağırladı, ücreti ödemedi! - Resim : 3
İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Merkezi (İKM) Başkanı Murat Öztürk