Pınar Altuğ artık teknede yaşıyor

Pınar Altuğ eşiyle arasındaki 9 yaş fark nedeniyle yıllardır sosyal medyadan atılan olumsuz mesajlar hakkında hangi çarpıcı yorumu yaptı?

4 aydır teknede yaşayan Pınar Altuğ Zincirlikuyu’da bir AVM’de açılan balon müzesini gezdi. Çift maske taktığı görülen Altuğ, “bundan sonra maske takmaktan nasıl vazgeçeğiz?” diye sordu. Pınar Altuğ’un kızı Su İstanbul’da olmadığı için balon müzesini gezmeye tek başına geldiğini anlattı. Ünlü sunucu kızına şimdilik özel öğretmen tutmayı düşünmediğini belirtti.

Karantina günlerinde kızıyla yemek videoları çeken Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan’ın gürültü yaptığı bir gün zor anlar yaşamıştı. 46 yaşındaki Pınar Altuğ’a sosyal medyada en çok eşiyle arasındaki 9 yaş fark nedeniyle olumsuz mesajlar atıldığı hatırlatıldı. Altuğ’un paylaştığı bir fotoğrafı silip fotoşop yaptıktan sonra tekrar paylaştığı gündeme gelmişti.

Pınar Altuğ’un “Çocuklar Duymasın” dizisindeki partneri Tamer Karadağlı geçmişte Özcan Deniz’in başrolünü oynadığı dev prodüksiyonlu Asmalı Konak’ı reytinglerde geçtiklerini açıklamıştı. Takı koleksiyonu olan ünlü sunucunun parmağındaki yüzükler dikkat çekti.