Pişman olduğunu söyledi, teslim olmaları çağrısında bulundu

Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaştığı görüntüde teslim olan terörist, pişmanlığını anlatırken, diğer teröristlere de Türk askerine teslim olmaları çağrısında bulundu.

Pişman olduğunu söyledi, teslim olmaları çağrısında bulundu

Milli Savunma Bakanlığı, teslim olan teröristin anlattıklarını, 'Terör örgütü PKK/PYD-YPG’nin zorla savaştırdığı gençler, örgütün acımasız yüzünü ve pişmanlıklarını anlatmaya devam ediyor' notuyla Twitter'dan paylaştı.

Bakanlığın paylaştığı videoda terörist şu ifadeleri kullandı, "Köyde otururken PKK terör örgütü geldi beni zorla götürdü ve Türkiye Devletine karşı beni savaşmaya zorladılar. Türkiye Devleti sınırdan girdiği vakit kendimi onlara teslim ettim. Ordaki gençlerden de rica ediyorum ve umuyorumki onlarda gelsinler ve Türk askerine teslim olsunlar. Türk askeri bize kötü muamele uygulamadı. Ben Türkiye Devleti’nden de özür diliyorum. Ben Türkiye Devletine karşı pişmanım. Gençlerden de rica ediyorum gelsinler Türk askerine teslim olsunlar"

Terör örgütü PKK/PYD-YPG’nin zorla savaştırdığı gençler, örgütün acımasız yüzünü ve pişmanlıklarını anlatmaya devam ediyor! #MSB #TSK #BarışPınarıHarekatı 🇹🇷 pic.twitter.com/aixGSeEtJC