Pişmiş halde görünce kendi arkadaşlarını tanıyamadılar. Nar gibi kızarmış arkadaşlarını yumulup yemeye başladılar

Pişmiş halde görünce bir zamanlar kendileri gibi etrafta gezip her şeyi yiyen arkadaşlarını tanıyamadılar. Nar gibi kızarmış halde önlerine gelince de iştahla tabağa yumulup yemeye başladılar. Çiftlikte kaydedilen görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi. Kızarmış tavuk yiyen tavuklar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Otçul bir hayvan olan tavuk, ottan yeterli besini alamaz ve bunun için ayrıca tahılla da beslenirler. Tavuk yeminin yüzde 50'den fazlasını arpa, buğday, mısır gibi dane yemler, geri kalan kısmını ise soya küspesi, pamuk tohumu küspesi, yonca unu, balık unu, et-kemik unları gibi proteinli besin maddeleri oluşturur. Bununla birlikte tavukların zaman zaman solucan ve küçük gibi küçük canlıları da yedikleri görülmüştür. Ancak bu defa yediklerini görenler gözlerine inanamadı. 

Pişmiş halde görünce kendi arkadaşlarını tanıyamadılar. Nar gibi kızarmış arkadaşlarını yumulup yemeye başladılar - Resim : 1

ARKADAŞLARINI AFİYETLE YEDİLER

Çiftlikte, nar gibi kızarmış halde önlerine gelen bir bütün tavuğa saldıran tavukların görüntüleri izleyenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada büyük ilgi gören görüntülerde, arkadaşlarını tanımayan tavukların, yumulup didik didik yedikleri görüldü.