Pitbull köpeğini diğer köpeklerin üzerine saldı; esnaf uyarınca da bıçakla tehdit etti 3 suçtan hakkında işlem yapıldı

Avcılar’da 16 Ekim saat 18.30 sıralarında, pitbull cinsi köpeğini gezdirdiği sırada sokakta bulunan başka köpeklerin üzerine salan ve kendisine tepki gösteren çevre esnafını ise bıçak ile tehdit eden şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli A.Y. hakkında, kabahatler kanununca 33 bin 399 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca ‘Ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet’ ve ‘tehdit’ suçlarından soruşturma başlatıldı.

Avcılar’da 16 Ekim saat 18.30 sıralarında, bir iş yeri önünde şüpheli bir kişi, pitbull cinsi köpeğini gezdirdiği sırada sokakta bulunan başka köpeklerin üzerine saldı. Kendisine tepki gösteren çevre esnafını ise bıçak ile tehdit etti.

 GÖZALTINA ALINDI

Şikayet üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli 37 yaşındaki A.Y., olayda kullanmış olduğu bıçak ile kısa süre içerisinde yakalandı. Pitbull cinsi köpek ile ilgili belediye görevlilerince gerekli işlemlerin yapılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

 33 BİN 399 TL PARA CEZASI

Şüpheli A.Y. hakkında, kabahatler kanununca 33 bin 399 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca ‘Ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanuna muhalefet’ ve ‘tehdit’ suçlarından soruşturma başlatıldı.