Plajda ayağının dibinde buldu! Bu canlının türünü anlayamayan kadın hemen telefonunu kaptı. İlginç keşif o zaman ortaya çıktı

Avustralya plajları tuhaf ve meraklı yaratıklarla doludur. Bu tuhaf canlılarla karşılaşan insanlar genellikle fotoğraflar ve internette paylaşır. O bölgeden yapılan son paylaşım herkesin şaşkına dönmesine neden oldu. Çünkü bu canlının görüntüsü asla diğer türlerle karşılaştırılamaz.

Plajda ayağının dibinde buldu! Bu canlının türünü anlayamayan kadın hemen telefonunu kaptı. İlginç keşif o zaman ortaya çıktı

Avustralyalı kadın, Tazmanya'nın Lauderdale sahilinde yürürken kumun üzerinde dört adet yuvarlak, beyin benzeri canlıyla karşılaştı. Bunların ne olabileceğini bulmaya çalışırken, birisinin biraz ışık tutabilecek olup olmadığını görmek için hemen yerel Facebook topluluğuna gitti.

Bazıları bunların kaya olabileceğini düşünürken, diğerleri bunların bir çeşit deniz süngeri veya mercan olabileceğini öne sürdü; ancak ekolojist ve balıkçılık biyoloğu Dr. Vincent Raoult, Yahoo News Avustralya'ya bunların muhtemelen kolonyal gömlekliler veya ascidianlar olduğunu söyledi.

DENİZANASINDAN ÇOK İNSANLARLA AKRABA

Dr. Raoult, "Terimler birbirinin yerine geçebilir, deniz fışkırtması ortak addır. Fırtınalar sırasında sahillere vurabilirler".

Görünüşlerine rağmen bu hayvanların bitkilerden veya denizanasından çok "insanlar ve balıklarla daha yakın akraba" olduğunu açıkladı. Her ne kadar birkaç keskin gözlü Avustralyalı bu yuvarlak şekillerin deniz fışkırmaları olduğunu tahmin edebilse de çoğu insanın gördükleri karşısında kafası karışmıştı.