Plajdaki o görüntüler herkesi şaşkına çevirdi!

Bir plajda yola çıkan küçük çocuğu bulan ve ailesine geri götüren vatandaşlar annenin tepkisiz haline tepki gösterdi. O anlar kameraya yansıdı.

Bir plajda çekilen görüntülerde, iki kişi ailesini arayan küçük bir çocuğu arabaların hızla geçtiği işlek bir yola çıkan merdiveni tırmanırken buldu. Ardından çocuğun ailesini bulabilmek için etraftaki insanlara çocuğu tanıyıp tanımadıklarını sormaya başladı. O esnada telefonla konuşan diğer elini de çocuğa doğru uzatan bir kadın, Michael'a doğru yanaştı. Michael'ın kucağındaki çocuk ona "Anne" diye seslendi. Kadının hiç tepki vermemesi herkesi şaşırttı. TikTok'ta paylaşılan bu görüntülerin ardından sosyal medya kullanıcıların tepkisi ağır oldu. 

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Yani gerçekten umursamadı mı? Endişeli değildi. minnettar değil. Vay canına, iğrenç..." diye yazdı. Bir diğeri ise "Adama teşekkür bile etmemesi ve telefonla kınuşmaya devam etmesi..." yorumunda bulundu.

Bir diğer kullanıcı ise "Bakamayacaksan çocuk yapma!" yorumunu yaptı. 

Görüntüleri kaydeden kişi ise, "Michael ve ben kumsalın kenarından aşağı doğru yürüyorduk ki, bir bebeğin basamakları tırmandığını fark ettik. Bebek, sahilden işlek bir yola çıkan beton basamakları sürünerek tırmandı. Bebek uzun bir yol kat etmiş olmalı veya görmezden gelinmiş ya da kimse tarafından fark edilmemişti. Bebeğin kız olduğuna inanıyoruz. Bebek, annesinin uzaktan döndüğünü görünce "anne" dedi. Michael onu geri verirken anne hiçbir şey söylemedi. Yaşananlardan ötürü şoke olduk ve bunu arkadaşlarımız ile ailemizle paylaşmak istedik. Bu kadar büyük bir patlama yapmasını beklemiyorduk" açıklamasını yaptı.