Polis memurları, telefonla gelen ihbarın şaka olduğunu düşündü. Şaka değildi. 2'si başıboş sokaklarda dolaşıyordu

Polis memurları, telefonla gelen ihbarın şaka olduğunu düşündü. Ancak ortada herhangi bir şaka yoktu, ihbar tamamen gerçek bir ihbardı. Biri otoyoldaki bir römorktan düşmüş diğeri ise evinden kaçmış evcil bir hayvandı ve 2'si başıboş halde sokaklarda dolaşıyordu.

Irving Polis Departmanı, Memur Ryan Turner'ın 183 numaralı otoyolda başıboş bir keçiyle ilgili çağrıya yanıt verdiğini söyledi. Bakanlık bir Facebook gönderisinde "Bize şaka yapıldığını düşünüyorduk, ancak bu 1 Nisan Şakası değil" dedi. Biri otoyoldaki bir römorktan düşmüş diğeri ise evinden kaçmış evcil bir hayvandı ve 2'si başıboş halde sokaklarda dolaşıyordu.

OTOYOLU GEÇİCİ OLARAK KAPATTI

Polis, Turner'ın otoyoldaki bir römorktan düştüğü tespit edilen keçiyi takip edebilmesi için otoyolu geçici olarak kapattı. Memur, hayvanı teslim olmaya ikna etmek için patates kızartması kullanmaya çalıştı ancak keçiyi yakalamadan önce yakındaki bir alışveriş merkezinin otoparkına kadar kovaladı.

"KAÇABİLİRSİNİZ AMA SAKLANAMAZSINIZ"

Bakanlık, Turner'ın sadece 15 dakika sonra mahallede başıboş dolaşan bir tavus kuşuyla ilgili başka bir çağrıya yanıt verdiğini söyledi. Kaçak evcil hayvan olduğu öğrenilen tavus kuşu ise güvenli bir şekilde yakalanarak sahibine teslim edildi. Polis, "Hayvan ya da insan, kaçabilirsiniz ama memurlarımızdan ve yardımsever topluluğumuzdan saklanamazsınız" diye yazdı.