Polise saldırdığını sandığı turisti yumruklayarak bayılttı!

Trabzon'da polisler iki turist arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışıyordu. O anlarda etrafta bulunan vatandaş, turistlerden birinin polise saldırdığını düşündü. O turiste yumruk atarak bayıltan şahıs olay yerini terk etti.

Polise saldırdığını sandığı turisti yumruklayarak bayılttı!

Dün gece saat 22.30 sularında Trabzonun kent merkezindeki meydanda 2 Arap turist arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın hiddetlenmesi ile olay yerine yakın olan polisler müdahale ederek, tarafları ayırmaya çalıştı. Olaya tanıklık eden bir Türk vatandaşı, turistlerden birinin polise mukavemet gösterdiğini sanarak saldırdı. Turiste yumruk atan şahıs olay yerinden uzaklaşırken, yere yığılan turist ihbar üzerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Arap turistin hayati tehlikesin bulunmadığı öğrenildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı.

Polise saldırdığını sandığı turisti yumruklayarak bayılttı! - Resim : 1

 

VALİLİK KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Trabzon Valiliği sosyal medya hesaplarından olayla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, "16.09.2023 günü saat 22:20 sıralarında Trabzon Kent Meydanında iki turist arasındaki sözlü tartışmayı yatıştırmaya çalışan çevredeki görevli polislerin müdahalesini, ‘turistlerin polise mukavemet ettiği’ şeklinde yorumlayan bir Türk vatandaşı olaya karışarak aniden Kuveyt vatandaşı olan turiste yumrukla vurarak yere düşürmüştür. Polis tarafından şüpheli şahıs hemen yakalanarak gözaltına alınmıştır. Savcı talimatıyla hakkında adli soruşturma başlatılıştır. İlimizde turist olarak bulunan misafirimizin tedavisi valiliğimiz takibinde hastanede yapılmakta olup hayati tehlikesi bulunamamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."ifadelerine yer verildi.