PTT 40 bin TL dağıtıyor! 2022'ye bomba veda! Yılın son jestini PTT yaptı, başvurmayan çok şey kaçırır!

PTT tarafından emeklilere yılın son müjdeli haberi geldi. Aralık ayının sonunda kayıt olan emekli müşterilere 40 bin TL nakit ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte emeklilere yapılacak destek ödemesinin detayları...

PTT 40 bin TL dağıtıyor! 2022'ye bomba veda! Yılın son jestini PTT yaptı, başvurmayan çok şey kaçırır!

PTT tarafından emekli vatandaşlara Aralık ayının sonuna kadar 40 bin TL'ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. Emekli vatandaşların kendi emekli maaşlarına ek olarak alabilecekleri bu emekli maaşları da bankaların sunduğu imkanlardan biri. PTT, 2022 yılı bitmeden nakit desteğine ihtiyaç duyan emeklilerin resmen imdadına yetişti. Hem de oldukça uygun ödeme koşullarının sağlandığı krediler, 3 ay ertelemeli olacak.

40 bin TL kredi desteği başvurusu

Emekli maaşını PTT'den alan tüm emeklilere 40 bin TL tutarında bir destek kredisi verileceği aktarıldı. PTT, emekli maaşı sahiplerine kredi koşulları kapsamında nakit ödeme yapacak. PTT kredi başvurusu için emekli müşteriler cep telefonlarından kolayca, 3050 kısa mesaj mesaj bölümüne 'Kredi' yazdıktan sonra boşluk bırakılarak TC kimlik numarası girilerek gönderilmektedir. Bu başvuru sonrasında 40 bin TL'lik kredinin onaylanması ile 36 ay vadeli ödeme planı hazırlanacaktır.

Ayrıca; Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşı alan vatandaşlar, banka şubeleri aracılığıyla bankanın internet sitesini kullanmaları halinde uygulama üzerinden 40 bin TL kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.