Ümitcan Uygun'un ağabeyinden Pucca'ya tehdit dolu mesajlar!

Pucca takma adlı yazar Selen Pınar Işık, Esra Hankulu cinayetinde tutuklanan Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun'un kendisine sosyal medya üzerinden attığı tehdit mesajlarını yayınladı. Erol'un tutulamadan önce Pucca'ya attığı mesajlar pes dedirtti. 

Ümitcan Uygun'un ağabeyinden Pucca'ya tehdit dolu mesajlar!

Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun, bu kez de geceyi birlikte geçirdikleri Esra Hankulu'nun ölü bulunmasıyla gözaltına alındı. Bunun üzerine sinirlenen ağabey  Erol Uygun da kardeşi hakkında paylaşım yapan kişileri sosyal medya üzerinden açıkça tehdit etti. Ağabey Erol'un tutuklanmadan önce Pucca'ya attığı tehdit dolu mesajlar adeta şok etti. 

Paylaşım yapanları tehdit etti

Kardeşinin ikinci kez kadın cinayeti şüphelisi olarak gözaltına alınmasına tepki gösteren Erol Uygun, "Medya fareleri ile ben bu olaydan sonra tek tek görüşeceğim. Ne kadar delikanlılar göreceğiz. Hepsine diz çöktüreceğim. Analarından emdikleri sütü haram edeceğim. Köpek gibi gezdireceğim onları tasmayla gezdireceğim sokakta" dedi.

Pucca o hesabı engelledi

Pucca da bunun ardından Ümitcan Uygun'un hesabından yapılan paylaşımlara küfür ederek cevap verdi. Pucca'dan kardeşinin hesabına gelen mesajları hikaye kısmından paylaşan Uygun, "Utanmaz" yorumunu yazdı. Erol Uygun'a cevap veren Pucca ise "Arkadaşlar merak etmeyin ben de küfür ettim. Salağa bak bir de 'beni engelledi korkuyorlar' demiş. Nikahıma mı alacağım seni engelleyeceğim tabi. Yeter be ondan kork bundan kork" ifadelerini kullandı.Ümitcan Uygun'un ağabeyinden Pucca'ya tehdit dolu mesajlar! - Resim : 1

 

Kaynak: Snobmagazin