Ramazan Pişkin'in katilinin rahat tavırları pes dedirtti! Eli cebinde yürüdü, toplu taşımaya bindi! Görüntülere yalnızca tv100 ulaştı

Diyarbakırlı Ramazan Hoca adıyla bilinen Ramazan Pişkin geçtiğimiz gün İstanbul Fatih’de işlettiği çay ocağında bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürüldü. Katil zanlısı kısa sürede polis tarafından yakalanırken katilin cinayeti işledikten sonraki kaçış görüntülerine tv100 muhabiri Sevgim Begüm Yavuz ulaştı.

Filozof hoca adıyla bilinen Ramazan Pişkin Fatih’de işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı polis tarafından kısa sürede yapılan operasyonla yakalanırken katilin kaçış görüntülerine tv100 muhabiri Sevgim Begüm Yavuz ulaştı.

POLİS EKİPLERİ CİNAYET SONRASI TÜM KAMERA KAYITLARINI İNCELEDİ

Ramazan Pişkin’in çay ocağında gerçekleşen cinayetin sonrasında polis ekipleri olay yerini adeta ablukaya aldı ve tüm kamera kayıtlarını inceledi.

Katil zanlısının kaçış güzergahı belirlenerek takip başladı.

Ramazan Pişkin'in katilinin rahat tavırları pes dedirtti! Eli cebinde yürüdü, toplu taşımaya bindi! Görüntülere yalnızca tv100 ulaştı - Resim : 1

CİNAYET ZANLISININ RAHAT TAVIRLARI KAMERALARA YANSIDI

Cinayeti işledikten sonra katil zanlısı Erkan B.’nin kaçış esnasındaki rahat tavırları kameralara yansıdı.

1 SAAT YAYA OLARAK YÜRÜDÜ, SONRA TOPLU TAŞIMAYA BİNDİ

Erkan B., cinayetin ardından Fatih’in ara sokaklarında 1 saat yaya olarak yürüdü ve sonra ise toplu taşımaya bindi.

Takip edilmediğini sanarak Hacıhüsrev’de ailesine ait olan eve gitti. Polis ekipleri ise kamera kayıtlarından saklandığı yeri bularak operasyon yaptı. Katil zanlısı eve geldiği kıyafetlerini çıkartamadan polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Ramazan Pişkin'in katilinin rahat tavırları pes dedirtti! Eli cebinde yürüdü, toplu taşımaya bindi! Görüntülere yalnızca tv100 ulaştı - Resim : 2

ÖLDÜRDÜĞÜ KİŞİNİN AFGAN OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Katil zanlısı sorgusunda babasının Fatih’te bulunan mantolama yalıtım dükkanında çalıştığını, maktul Pişkin’i tanımadığını ve Pişkin’i Afgan uyruklu ‘Saboor Muradi’ adlı kişi sandığını iddia etti.

Erkan B., ifadesinin devamında Muradi’yi babasının yanında çalıştığı için tanıdığını ve bu kişinin kendisine uyuşturucuyla Afgan macunu adıyla bilinen maddelerden verdiğini iddia ederek, “Kendimi kaybediyordum. Bu şahıslar tarafından 2017-2021 seneleri arasında cinsel istismara da uğradım. Bu cinsel istismara dair bir şikayetim olmadı ve yalnızca aileme anlattım.” dedi.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis tarafından cep telefonu ve dijital materyaller toplandı ve cinayetin nedenini araştırmak için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.  Erkan B. ifadesinin alınması sonrasında adliyeye sevk edildi.