Rap dünyasının iki ünlü ismi birbirine girdi; küfürler havada uçuştu!

Ünlü rapçiler Sagopa Kajmer ile Fuat Ergin sosyal medyada kavga etti. Birbirlerine küfür eden iki ismin yazdıkları olay oldu.

Rap dünyasının iki ünlü ismi birbirine girdi; küfürler havada uçuştu!

Sagopa Kajmer ile Fuat Ergin'in birbirlerine küfür ettikleri kavgaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ali Biçim ve Mesut Can Tomay'ın 'S.O.B.A Podcast' isimli programına katılan Fuat Ergin, "Sana rap'in 3 büyüklerden 1'i desem hadsizlik etmiş olur muyum? Bir anda '2 Pushta'yı söylemeye başlar mısın?" sorusuna Ceza ve Sagopa Kajmer'i kastederek "Yok asla söylemeye başlamam ama yani onların hayattaki en büyük şanslarından biri benimle kıyaslanmak" yanıtını verdi.

KAJMER KÜFÜR ETTİ

Bu sözleri duyan Sagopa Kajmer, Fuat Ergin'in 'Rast Gel Kazara' adlı şarkısının klibini X hesabından sinkaflı küfürlerle paylaştı.

Sagopa Kajmer paylaşımında, "Ben ve @ceza_ed ile kendini kıyaslama bu 1. Osmanlıca sözlükler karıştırıp söz yazma bu 2. Ayrıca bana ne mikrofon aldın ne de müzik programı aldın bu 3. Bir de şu s...k şarkını dinle" dedi. 

Rap dünyasının iki ünlü ismi birbirine girdi; küfürler havada uçuştu! - Resim : 1

"MÜZİK HIRSIZI, KÖTÜ KOPYA"

Fuat Ergin de Kajmer'e sosyal medya hesabından sinkaflı küfürlerle cevap verdi. 

Ergin paylaşımında, "S...k senin tarikat t..ı yalamış kariyerindir. Asıl sana söylenecek sözleri bana atıp g..ü kurtarmaya çalışma sözlük ve müzik hırsızı da sensin. Beni arayıp şarkılarını dinlettiğini daha anlatmadım. Bildiğin her şeyi benden gördün. İlk nağmeleri de ben yaptım. Kötü kopya" ifadelerini kullandı.

Rap dünyasının iki ünlü ismi birbirine girdi; küfürler havada uçuştu! - Resim : 2