Rapçi Ezhel İzmir Havalimanında gözaltına alındı! Bakın neler söyledi

Şarkılarında uyuşturucuyu özendirdiği suçlamasıyla 1 yıl 8 ay hapis cezası alan rapçi Ezhel, İzmir konseri sonrası havalimanında gözaltına alındı. Ünlü rapçinin gözaltı nedeni bilinmiyor...

Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği iddiasıyla geçtiğimiz yıl hakkında iki ayrı dava açılan ve suç işleme kastıyla hareket etmediğinden her iki davadan da beraat eden Ezhel lakaplı rapçi Sercan İpekçioğlu, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu kullanmak suçundan üçüncü kez hakim çıktı ve 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Ezhel'in cezası ise 5 yıl süreyle ertelendi.

Ancak dün İzmir'de konser veren şarkıcı, havalimanında gözaltına alındı.

- Gözaltı görüntüleri sosyal medyayı yıktı

Rap piyasasının en iyileri arasında gösterilen Ezhel, İzmir konseri sonrasında Havalimanında gözaltına alındığı iddia edilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

- "Ben bir şey yapmadım"

Son sözü "Ben bir şey yapmadım" olan Ezhel polislere karşı koymaya çalıştı. Ünlü rapçinin neden tutuklandığı ise henüz bilinmiyor.

- Ezhel kimdir?

Sahne adı Ezhel (Ais Ezhel) olan Ömer Sercan İpekçioğlu, 1 Temmuz 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk albümünü 2017 yılının Mayıs ayında çıkartan Ais Ezhel, yaptığı müziğin türünü "Anatolian Urban Core/Hip-Hop/Reggae-Dub/Trap" olarak tanımladı.

Ankara'nın mahalle kültürünü şarkılarına taşıyan ünlü Rapçi, Reggae tarzı müzikte yapıyor. Ayrıca gitar, piyano, ney, def ve darbuka gibi müzik aletleri çalıyor. 

Rap hayatına solo olarak başlayan Ezhel, 2008 yılında Keişan ile birlikte yaptığı seri ile adını duyurdu. 2011 yılında Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile birlikte yaptığı ''Sekiz'' adlı şarkısıyla daha geniş kitlelere ulaştı.

Ezhel, 2011 yılında Funk'd up, Dj Suppa ve Aga B ile VooDoo Records'u kurdu. Hiphoplife tarafından desteklenen ''Freestyle King 2'' yarışmasında 16 yarışmacı arasında 1. oldu.