Rapor vermediği liselinin abisi tarafından darbedilen doktor kalp krizi geçirdi!

Kars'ta, rapor almak isteyen B.C.'ye (15) yaptığı muayene sonrası rapora gerek görmeyen doktor Ercan Şentürk, gencin abisi Serkan C. tarafından darbedildi. Şentürk, olaydan kısa süre sonra kalp krizi geçirdi. Serkan C. gözaltına alınırken, doktorun kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor.

Rapor vermediği liselinin abisi tarafından darbedilen doktor kalp krizi geçirdi!

Önceki gün saat 10.30 sularında, Kars'ın Selim ilçesindeki Aile Sağlığı Merkezi'nde yaşanan olayda, lise öğrencisi B.C., doktor Ercan Şentürk'e muayene olmasının ardından kendisine istirahat raporu istedi. B.C.'yi muayene eden ve reçete yatan doktor Muayenesinin ve reçetesinin yazılmasının ardından B.C., doktor Şentürk, çocuğa rapor vermeyeceğini söyledi.

B.C.'nin durumu abisi Serkan C.'ye söylemesi ile iki kardeş sağlık merkezine gelip doktor ile tartıştı. Büyüyen tartışmada Serkan C., doktor Ercan Şentürk'ü darbetti. Tartışmanın ardından Şentürk, saat 19.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Selim Devlet Hastanesi'ne giden Şentürk, ardından sevk edildiği Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne anjiyo oldu. Baypas yapılması için ise Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne gönderilen  Şentürk'ün tedavisi devam ediyor. 

Olay sonrası gözaltına alınan Serkan C., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.