Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İspanya Kral Kupası'nda finale gidecek aday belli olacak. İki ezeli rakip Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Real Madrid Barcelona maçı detaylarını araştırıyor. Peki, Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Real Madrid Barcelona maçı şifresiz mi? İşte Real Madrid Barcelona El Clasico maçı detayları…

Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İspanya Kral Kupası'nda El Clasico yani dünya klasiği olarak adlandırılan Real Madrid Barcelona maçı için nefesler tutuldu. Finale gidecek aday bu akşam belli olacak. Dev karşılaşmaya saatler kala futbolseverler iki ezeli rakip Real Madrid Barcelona maçının detaylarını araştırıyor.

REAL MADRID BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid Barcelona maçı bu akşam saat 23:00'de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak. Futbolun devleri kozlarını Santiago Bernabeu Stadı'nda paylaşacak.

REAL MADRİD BARCELONA MUHTEMEL 11'LER

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Valverde, Kross, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius

Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Balde; Pedri, Busquets, F de Jong; Dembele, F Torres, Gavi.

BARCELONA TURNUVANIN EN BAŞARILI TAKIMI OLMUŞTU

Real Madrid ve Barcelona arasında oynanan son 5 El Classico'yu Barcelona 3 defa kazanma başarısı gösterdi. Real Madrid ise sadece 1 galibiyet alabildi.

Son dönemin formda ismi Real Madrid, çıktığı son 4 resmi karşılaşmada 12 kez fileleri havalandırdı. La Liga lideri Barcelona ise UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Manchester United'a elendi.

Daha önce 31 kez Kral Kupası'nı kazanarak turnuvanın en başarılı takımı olan Barcelona, son 10 sezonda 5 kez kupayı müzesine götürdü.

Real Madrid 19 defa kupayı kazanma başarısı gösterirken geçmiş 10 sezonda 1 kez şampiyonluk sevinci yaşayabildi.