Real Madrid Espanyol canlı izle

İspanya La Liga'nın 34. haftasında Real Madrid Espanyol karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Real Madrid Espanyol şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık...

Real Madrid Espanyol canlı izle

La Liga'nın 34. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Futbolseverler, "Real Madrid Espanyol şifresiz canlı maç izle" gibi aramalar yapıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Real Madrid Espanyol maçı Smart Spor HD şifresiz canlı izleyebileceğiniz link...

Real Madrid Espanyol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? La Liga'nın 34. haftasında ligde 1. sırada yer alan Real Madrid ile 13. sırada yer alan Espanyol mücadele edecek. Büyük mücadele saat 17:15'te başlayacak ve mücadeleyi Jose Luis Munuera Montero yönetecek.

REAL MADRID ESPANYOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, diğer yandan da Real Madrid Espanyol maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Real Madrid Espanyol maçı Smart Spor HD şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

REAL MADRİD ESPANYOL CANLI İZLEYİN

Real Madrid Espanyol mücadelesi Smart Spor HD kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Real Madrid'te Rafa Marin, Eden Hazard, Luka Jovic, David Alaba, Miguel Gutierrez ve Gareth Bale sakatlıkalrından dolayı forma giyemeyecek. Eder Militao ve Nacho'nun ise sarı kart cezası bulunuyor.

Espanyol'da ise Oscar Gil ve Keidi Bare sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

La Lig'da puan durumları

La Liga'nın 34. haftasında Real Madrid 78 puanla 1. sırada yer alırken,  Espanyol 39 puanla 13. sırada yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında Espanyol ile oynadığı maçı 2-1 kaybeden Real Madrid, 1995/96'dan bu yana hiçbir La Liga sezonunu rakibinden puan alamadan tamamlamadı.

Espanyol'u konuk ettiği son 24 La Liga maçını kaybetmeyen Real Madrid (21G 3B), son altı karşılaşmada rakibine gol izni vermedi.

Bu sezon La Liga maçlarının son 15 dakikalık bölümlerinde yediği goller nedeniyle en fazla puan kaybeden iki takımdan biri Espanyol (11; Valencia ile eşit).

Real Madrid forveti Karim Benzema, Espanyol'a karşı sahaya çıktığı son 10 La Liga maçında 10 gole doğrudan katkı sağladı (7 gol & 3 asist).

Son 10 sezonda Real Madrid'i La Liga'da Espanyol Teknik Direktörü Vicente Moreno'dan (2) daha fazla mağlup eden tek isim Diego Simeone (4).