Real Madrid’de sakatlık kabusu! Çapraz bağı koptu! Yıldız futbolcu sezonu kapattı

İspanya La Liga’nın 17.haftasında Villarreal'i 4-1 yenen Real Madrid’de sakatlık şoku yaşanıyor. İspanyol devinin Avusturyalı futbolcusu Alaba’nın sol diz ön çapraz bağının koptuğu ve ameliyat edileceği açıklandı. Yıldız isim sezonu kapattı.

Real Madrid’de sakatlık kabusu! Çapraz bağı koptu! Yıldız futbolcu sezonu kapattı

La Liga’nın 17.haftasında Real Madrid evinde Villareal’i konuk etti. İspanyol devi karşılaşmanın ilk yarısını Jude Bellingham (Dk. 25) ve Rodrygo Goes'in (Dk. 37) golleriyle 2-0 önde kapattı.

İkinci yarının 54. dakikasında Villarreal, Jose Luis Morales'in golüyle farkı 1'e indirse de, Brahim Diaz (Dk. 64) ve Luka Modriç (Dk. 68) ile art arda goller bulan Real Madrid sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Real Madrid’de sakatlık kabusu! Çapraz bağı koptu! Yıldız futbolcu sezonu kapattı - Resim : 1

REAL MADRID MAÇ FAZLASIYLA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Ligde puanını 42'ye çıkaran Real Madrid liderliğe yükselirken, Villarreal 16 puanla 14. sıraya geriledi. Bir maç eksiği olan 41 puanlı Girona yarın sahasında Alaves ile karşılaşacak.

Real Madrid'de bu sezon Thibaut Courtois ile başlayan sakatlıklar silsilesine bir isim daha eklendi.

Real Madrid’de sakatlık kabusu! Çapraz bağı koptu! Yıldız futbolcu sezonu kapattı - Resim : 2

ÇAPRAZ BAĞI KOPTU

Mücadelenin 35'inci dakikasında sakatlanan David Alaba sağlık ekiplerinin koluna girerek sahadan çıktı. Durumu ciddi olan futbolcu hakkında açıklama yapan Real Madrid, Avusturyalı ismin sol diz ön çapraz bağının koptuğunu duyurdu. İspanyol devi, deneyimli futbolcunun ameliyat edileceğini duyurdu.

David Alaba'nın sezonun kalan kısmında forma giymesi beklenmiyor.

FERLAN MENDY DE SAKATLANDI

Öte yandan Madrid takımında ayn mücadelede defans oyuncusu Ferland Mendy de sakatlık yaşadı. Mendy maçın ikinci yarısına çıkamadı.