Recep İvedik filmi konusu nedir? Recep İvedik filmi oyuncuları kimdir? Recep İvedik filmi nerede çekildi?

Şahan Gökbakar'ın başrolü canlandırdığı Recep İvedik serisinin ilk filmi bu akşam tv'de izleyici karşısına çıkıyor. Sinemaseverler, Recep İvedik filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? gibi aramalar yapıyor. Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar'ın yönetmeliğini yaptığı Recep İvedik filmi nerede çekildi

Recep İvedik filmi konusu nedir? Recep İvedik filmi oyuncuları kimdir? Recep İvedik filmi nerede çekildi?

Recep İvedik serisinin birinci filmi bu akşam Kanal D'de sevenleriyle buluşuyor. Filmin yönetmen koltuğunda Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar otururken, senaryosunu Şahan Gökbakar ile Serkan Altuniğne kaleme aldı. Peki, Recep İvedik filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? 22 Şubat 2008 yılında ülkemizde gösterime giren filmin en son 6. sı çekilmişti. Serinin 7. filminin geleceğini ise Şahan Gökbakar duyurmuştu. Film serisinin her filmi farklı yerlerde çekildi. Peki, serinin ilk filmi Recep İvedik filmi nerede çekildi? İşte, Recep İvedik hakkında merak edilen detaylar...

Recep İvedik filmi konusu nedir? Recep İvedik filmi oyuncuları kimdir? Recep İvedik filmi nerede çekildi? - Resim : 1

RECEP İVEDİK FİLMİ KONUSU NEDİR?

Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur.

Recep İvedik filmi konusu nedir? Recep İvedik filmi oyuncuları kimdir? Recep İvedik filmi nerede çekildi? - Resim : 2

Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. İş adamının ısrarlarına rağmen Recep İvedik ne para almayı kabul eder ne de otelde kalmayı... Fakat tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini fark eder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek... Recep İvedik’in asıl keyifli tatil macerası bundan sonra başlayacaktır.

Recep İvedik filmi konusu nedir? Recep İvedik filmi oyuncuları kimdir? Recep İvedik filmi nerede çekildi? - Resim : 3

RECEP İVEDİK FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Şahan Gökbakar

FatmaToptaş

Lemi Filozof

Hakan Bilgin

Tuluğ Çizgen

Vural Buldu

Volkan Cal

Sevgi Berna Biber

Somer Karvan

İsmail Hakkı Ürün

Hakan Akın

Ertunç Şenkay

Zeynep Aydemir

Burcu Sülün

Mehmet Güler

Yakup Yavru

Batuhan Ergün

Merve Mutlu

Mehmet Yumurtacı

Ferhat Uçar

Nedim Doğan

Serkan Altuniğne

Cenk Turanlı

Okan Özden

Serkan Güler

Kaya Gürel

Murat Akdağ

Gamze İnci

Asiye Dinçsoy

Sevcan İrşi

Gözde Demirbilek

Selçuk Şireci

Baran Şahin

Kaan Önal

RECEP İVEDİK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Recep İvedil serisinin ilk filmi, Güngören ve Antalya Manavgat’ta Titreyengöl mevkiinde çekildi. 

Recep İvedik 1, Mart 2008 itibarıyla YouTube'da yaklaşık 5 milyon 750 bin kez izlenmiştir.  21 Şubat 2008'de 230 kopyayla vizyona girmiştir. İlk üç gününde 791.536 kişi tarafından izlenmiştir. Recep İvedik, Türkiye'de ilk 3 gününde en çok izlenen filmler sıralamasında ikinci sıraya yerleşmiştir.17 günde 3 milyon 150 bin kişi tarafından izlenmiştir.