Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasında sular durulmuyor! Şimdi de Nafaka kavgası... Miktarı gören şoke oldu

2007 yılında dünya evine giren 2009 yılında ise iki çocuğu olan daha sonralarında ise boşanan Reha Muhtar ile Deniz Uğur arasında sula durulmuyor. İkilinin arasında şimdi de nafaka krizi patlak verdi. İddiaya göre Reha Muhtar her ay otomatik ödeme talimatıyla ödeme yaptığı nafakanın Deniz Uğur'un hesabına yatmadığı bundan dolayı ise Deniz Uğur'un avukatının Reha Muhtarı sürekli rahatsız ettiği ve Reha Muhtar'ın da savcılığa suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi.

Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasında sular durulmuyor! Şimdi de Nafaka kavgası... Miktarı gören şoke oldu

Reha Muhat ile Deniz uğur 2007 yılında evlenmişler ve 2009 yılında ise Mina Deniz ile Poyraz Deniz adında ikizler dünyaya getirmişlerdi. 

Daha sonra ikili boşanma kararı alarak ayrıldılar. Reha Muhtar Deniz Uğur'a her ay düzenli olarak nafaka ödüyor. Zaman zaman aralarındaki tartışmalarla gündeme gelen ikili bu sefer ise nafaka krizi yüzünden gündeme geldiler. 

İddiaya göre Reha Muhtar'ın her ay düzenli olarak otomatik ödeme talimatıyla Deniz Uğur'un hesabına yatırdığı 5 bin TL'nin yatırılmadığı, bu sebepten dolayı da Deniz Uğur'un avukatının Reha Muhtarı mesajla sürekli rahatsız ettiği gündeme geldi. 

reha muhtar deniz uğur savcılık
Reha Muhtar ve Deniz Uğur mahkeme görüntüsü

 

Deniz Uğur'un avukatının Reha Muhtar'a, "Huzurunuz bozulmaması için yarın gün içerisinde ödeme yapmanızı rica ederiz" şeklinde mesajlar atarak Reha Muhtar'ın huzurunu bozmak istediklerini iddia edildi.

Reha Muhtar sinirlerine hakim olamadı

Her ay düzenli olarak ödeme yaptığını ifade eden Reha Muhtar Deniz Uğur’un avukatının ise ödeme yapılmamıştır. Yarın gün içerisinde yatırmanızı rica ederiz sözleri üzerine sinirlerine hakim olamadı. Kendi hesabından gönderilmiş olarak gözüken paranın nasıl Deniz Uğur’un hesabına yatmadığına şaşırıp kaldı. 

Öte yandan ikilinin 2009 yılında dünyaya gelmiş olan ikizleri Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını vermiş oldukları ikizleri büyüdü. İkizlerin son hali ise görenleri şaşırttı. Reha Muhtar’ın biyolojik olarak iki çocuğu bulunmaktadır. Reha Muhtar’ın ikizleri şimdiler de ise 13 yaşında. Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un ise savcılık süresi devam etmektedir. Herhangi bir sonuca bağlanmayan konu da her iki tarafta kendi haklılığını savunmaktadır.

Deniz Uğur - Reha Muhtar ve ikizleri
Deniz Uğur - Reha Muhtar ve ikizleri